Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ahmed Bani a explicat de ce l-a taxat în direct pe Balgiu după derby-ul din Liga 2: „El s-a băgat în seamă, eu i-am dat înapoi!”

Ahmed Bani a explicat de ce l-a taxat în direct pe Balgiu după derby-ul din Liga 2: „El s-a băgat în seamă, eu i-am dat înapoi!”
Comentarii

Ahmed Bani (20 de ani) a oferit explicaţii pentru flash-interviul în care a avut un schimb de replici cu Cristian Balgiu, fostul jucător al celor de la CSA Steaua.

Ahmed Bani, explicaţii pentru flash-interviul în care l-a taxat pe Balgiu

După victoria cu 3-0 a lui Dinamo în faţa celor de la CSA Steaua din luna mai, Ahmed Bani a oferit un moment viral, schimbând replici dure cu Cristian Balgiu, chiar în timpul interviului pe care fotbalistul „câinilor” îl acorda la televizor.

Tânăra speranţă dinamovistă a explicat de la ce a plecat totul şi de ce a simţit nevoia să-i ofere o replică solidă adversarului său.

„ Nu am nimic personal cu el. Dar tu să vii la interviu şi să spui de Dinamo... Nu mi s-a părut normal. Dar el a vorbit, s-a băgat în seamă, să spun aşa. Am taxat ceea ce a spus. El a zis ceva, eu i-am dat înapoi! 
Având în vedere că suntem colegi, nu e normal să vorbeşti de alt club, trebuie să vorbeşti doar de clubul tău”, a declarat Ahmed Bani, potrivit gsp.ro.
 
„Tu nu ai ce să vorbeşti, Balgiule, că rămâneţi toată viaţa in Divizia B. Clona de CSA. Gata, revenim în direct? (n.r. Balgiu a trecut acum şi ţi-a spus că o să ramaneti toată viaţa acolo) Da, ei nu au drept de promovare, ei răman acolo şi daca se desfiinţează, cum poate să spună aşa ceva despre Dinamo?
 
Pentru mine, CSA Steaua este o clonă, nu este Steaua, nu e posibil aşa ceva, să-şi vadă de ale lor", declara Ahmed Bani la finalul meciului dintre Dinamo şi CSA Steaua, din Liga 2, scor 3-0 pentru echipa din Ştefan cel Mare.

Ahmed Bani: ”Sunt crescut în spirit antistelist. Nu aş merge la FCSB pentru nicio sumă!”

După un an în Liga 2, Dinamo a promovat în primul eşalon.
După un sezon excelent în liga secundă, Ahmed Bani a devenit unul dintre cei mai buni jucători ai echipei şi a avut un progres incredibil sub comanda lui Ovidiu Burcă.
Ahmed Bani, unul dintre cei mai importanţi jucători din actualul lot al lui Dinamo, a vorbit despre promovarea în Liga I, dar şi despre rivala FCSB. 
”Nu, nu m-aş vedea la Steaua! Nu îmi pot imagina. Nicio sumă! Eu, personal, nu m-aş duce. Nu vreau să fiu ca alţi jucători... Asta e concepţia mea. FCSB e Steaua. Nu, nu pot să-mi imaginez. Sunt crescut aici, într-un anumit spirit, nu mă văd acolo”, a mai declarat Bani pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: ahmed banidinamosuperligabalgiu 

viewscnt
Articole similare