Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

“Aici este elita”. A contribuit decisiv la calificarea României la EURO 2024 şi avertizează: ”Trebuie să uităm ce a fost în calificări, nu-i mai pasă nimănui”

“Aici este elita”. A contribuit decisiv la calificarea României la EURO 2024 şi avertizează: ”Trebuie să uităm ce a fost în calificări, nu-i mai pasă nimănui”

Echipa națională

Comentarii

Internaţionalul român Andrei Burcă (31 de ani) a prefaţat debutul României la EURO 2024, unul ce va avea loc contra Ucrainei.

Avertismentul lui Burcă înainte de EURO

Andrei Burcă a afirmat că el şi colegii săi din naţională sunt conştienţi de faptul că trebuie să uite ce a fost în calificări şi trebuie să se concentreze pentru a avea prestaţii bune în meciurile de la EURO 2024, deoarece fanii îi vor judeca pentru ce vor face la turneul final.

“Va fi cea mai importantă experienţă din viaţa tuturor. Merităm să fim aici, am muncit pentru această calificare. Suntem conştienţi că o să fim judecaţi pentru ce se întâmplă în meciul cu Ucraina, în meciul cu Belgia şi în meciul cu Slovacia, de aceea trebuie să uităm ce a fost în calificări, nu-i mai pasă nimănui.

La meciurile amicale am fost judecaţi pe bună dreptate. Suntem conştienţi şi ştim ce avem de făcut pentru a face o figură frumoasă la acest European. Suntem conştienţi că trebuie să ieşim cu capul sus de pe teren, să nu avem regrete. Trebuie să fim conştienţi că am dat totul pe teren”, a declarat Burcă.

“Aici este elita în acest moment. Încercăm să avem cea mai bună apărare, cel mai bun atac. Trebuie să ieşim de pe teren cu gândul că am dat sută la sută. Doar aşa o să câştigăm aprecierea suporterilor”, a adăugat el.

Naţionala României debutează la EURO 2024, luni, de la ora 16.00, cu Ucraina, la Munchen.

Program România la EURO 2024. Meciuri în grupa E

România va juca primul meci la EURO 2024 pe 17 iunie. În funcţie de rezultatele obţinute în cele trei meciuri din grupă, cu Belgia, Ucraina şi Slovacia, România poate merge mai departe în optimile de finală.

  • 17 iunie, ora 16:00: România – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)

Afla mai multe despre: romaniaeuro 2024andrei burcaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare