Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aici îmi place mai mult”. Chipciu, încântat de transferul din această vară: ”CFR e Atletico Madrid”. U Cluj, lăudată şi de Dică

”Aici îmi place mai mult”. Chipciu, încântat de transferul din această vară: ”CFR e Atletico Madrid”. U Cluj, lăudată şi de Dică

U Cluj

Comentarii

U Cluj a remizat cu U Craiova, scor 1-1, într-un meci din etapa a doua a Superligii. A fost cea de-a treia partidă din maratonul zilei de duminică. Alex Chipciu, cel mai important nume adus de nou-promovată în această vară, a tras concluziile după duelul de la Mediaş.

Alex Chipciu a subliniat faptul că el şi coechipierii săi se simt frustraţi că după două prestaţii excelente în primele două runde din Superligă, nu au reuşit să obţină nicio victorie.

La Mediaş, U Cluj a fost echipa mai prezentă în joc decât U Craiova, mai ales în prima repriză, dar, în cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate.

”Eu şi colegii avem un sentiment de frustrare. În prima repriză am avut şansa să marcăm de mai multe ori şi cred că i-am surprins pe cei de la Craiova. În repriza a doua au făcut schimbări şi ne-au cam dominat, dar şi aşa parcă mai avut nişte şanse.

Totuşi, ei au fost periculoşi la faze fixe, cu mingi aruncate la bătaie, dar nu ne-au pus mari probleme, ca ocazii. 

Avem entuziasm, am jucat cu două dintre cele mai bune echipe ale campionatului şi sperăm să păstrăm entuziasmul şi în etapele următoare, cu FC Argeş şi Petrolul”, a declarat Chipciu, după meci.

”Aici îmi place mai mult”. Chipciu, încântat de transferul din această vară: ”CFR e Atletico Madrid”

Jucătorul de 33 de ani a vorbit şi despre cele două stiluri de joc pe care le propun Erik Lincar şi Dan Petrescu la U Cluj, respectiv CFR Cluj, formaţii pe care acesta le-a bifat în carieră.

”Sunt două stiluri de joc diferite, CFR propunea un joc mai solid, faze fixe, mai multă apărare şi automat că jucătorii nu se pot evidenţia în acces stil. Nu e o critică, au câştigat foarte multe campionate şi am făcut parte din lotul acela. 

Dacă aş face o comparaţie, CFR Cluj e Atletico Madrid, acolo extremele nu ies în evidenţă. Ángel Correa, exceptând sezonul trecut, a dat 3-4 goluri în toate sezoanele şi juca toate meciurile. Aici e un stil care îmi place mai mult. Nu am o problemă cu celălalt stil”, a adăugat Chipciu.

Nicolae Dică: ”U Cluj m-a surprins în primele două etape”

De asemenea, stilul de joc al lui Erik Lincar la U Cluj a fost lăudat şi de Nicolae Dică.

”Este echipa care m-a surprins în primele două etape. Nu m-a impresionat doar rezultatul cu două din primele trei echipe din campionat. Mi-a plăcut şi cum a abordat aceste jocuri, cu faze de poartă, cu un joc ofensiv frumos, dar si foarte bine organizat”, a completat şi Dică, despre U Cluj, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: chipciuclujdica 

viewscnt
Articole similare