Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aioani a făcut acea greşeală şi ei au marcat”. Budescu, dezamăgit de egalul cu U Cluj, dar nu predă armele: ”Ne dorim play-off-ul”

”Aioani a făcut acea greşeală şi ei au marcat”. Budescu, dezamăgit de egalul cu U Cluj, dar nu predă armele: ”Ne dorim play-off-ul”

Farul Constanța

Comentarii

Mijlocaşul campioanei României, Farul Constanţa, Constantin Budescu (34 de ani), a tras concluziile după remiza cu U Cluj, din Superligă.

Farul Constanţa a terminat la egalitate cu U Cluj, pe teren propriu, scor 1-1, în etapa a 13-a din Superliga României.

Golurile au fost marcate de Cîmpanu (16), pentru oaspeţi, iar Tudor Băluţă a punctat pentru gazde, în minutul 66.

Budescu: ”Ne dorim să ajungem în play-off”

La reuşita dobrogenilor a contribuit şi Constantin Budescu. Acesta a centrat decisiv, din lovitură liberă, iar Băluţă a reluat mingea în plasa porţii clujene.

La finalul meciului, Budescu a atras atenţia asupra faptului că este o diferenţă foarte mică între prima echipă care nu intră în play-off şi cea care joacă barajul pentru rămânerea în Superligă.

Legat de meci, mijlocaşul de 34 de ani s-a arătat dezamăgit de golul primit de Farul, unul în care portarul Aioani a greşit.

”Este bine că am obţinut şi un punct, cu toate că puteam obţine şi victoria. Am avut ocaziile mai clare, dar, din păcate, Aioani a făcut acea greşeală şi ei au marcat. După aceea ne-a fost mai greu să revenim de la 0-1.

Important este că am egalat şi am obţinut un punct. N-am jucat foarte bine, a fost un pic mai dificil decât meciurile trecute pe care le-am avut acasă. Este o luptă destul de grea.

Ne dorim să ajungem în play-off. Este primul egal pentru noi. Până acum fie am câştigat, fie am pierdut. Tot timpul este presiune pentru că este un campionat echilibrat, este distanţă mică între play-off şi retrogradare”, a declarat Budescu, după meci.

În urma acestui rezultat, Farul a făcut primul egal în acest sezon şi ocupă locul 6, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: farulconstantin budescusuperliga 

viewscnt
Articole similare