Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al treilea fotbalist care se desparte de FCSB după Budescu şi Keşeru! Surpriză: toţi îşi doresc să părăsească echipa

Al treilea fotbalist care se desparte de FCSB după Budescu şi Keşeru! Surpriză: toţi îşi doresc să părăsească echipa

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat o reducere de buget la clubul din Berceni, din cauza dezamăgirii trăite în campionat. În această iarnă, din lotul lui Toni Petrea vor dispărea fotbalişti importanţi, lideri în trecut sau în actuala configuraţie.

A treia despărţire de FCSB după Keşeru şi Budescu. Anunţul lui Gigi Becali

Gigi Becali e tot mai decis să vândă fotbaliştii importanţi şi ajunşi la maturitate din echipă. După ce a privit cum echipa sa a fost dominată în Sepsi - FCSB, scor 0-0, meci care l-a dezamăgit pe Gigi Becali, afaceristul a luat mai multe decizii. 

El a dictat o reducere a bugetului şi, pentru a-şi îndeplini dorinţa, i-a anunţat pe Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu faptul că sunt liberi să-şi găsească o altă echipă. 

A treia plecare de la FCSB se prefigurează în această iarnă. În discursul său de luni dimineaţa, Gigi Becali a anunţat că Florin Tănase pleacă. Transferul e dorit de toate părţile, mai ales că liderul echipei are un salariu mare, de 30.000 de euro. Se aşteaptă doar oferta oficială pentru Florin Tănase, întrucât propuneri au existat în ultima perioadă. 

"Îl dau, dacă se dau trei milioane. Iau banii. Vând tot, tot ce e de vânzare. Tănase are 30.000 de euro salariu, pleacă. Florinel Coman are 20-21.000 de euro, apoi ceilalţi sunt pe la 10-15.000 de euro", a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Florin Tănase a anunţat că alege banii din zona Golfului, dar nu a scăpat de criticile omului de afaceri pentru prestaţia din meciul Sepsi - FCSB, 0-0. 

"El credea că... Nu tot timpul poţi învârti mingea. Vezi ce înseamnă când îl lauzi? I-am spus că a jucat ca Messi acum câteva meciuri, iar cu Sepsi a pierdut toate mingile, a pasat numai la ei", a adăugat finanţatorul. 

Mihai Stoica a dezvăluit, în cadrul unei intervenţii la Telekom Sport, că Florin Tănase s-a săturat de discuţii şi aşteaptă lucruri concrete în privinţa plecării sale de la FCSB. 

Distanţa dintre primele echipe ale Ligii 1 se măreşte de la etapă la etapă. După ce FCSB şi Universitatea Craiova au remizat în meciurile disputate în weekend, CFR Cluj a acumulat 57 de puncte. Campionii României sunt la 10 puncte în faţa echipei din Berceni, care e pe locul secund, şi la 25 de puncte de olteni. 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbgigi becali fcsbflorin tanase transferclaudiu keseruconstantin budescu 

viewscnt
Articole similare