Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Albion Rrahmani vrea să vadă România la EURO 2024! "Contează foarte mult pentru noi"

Albion Rrahmani vrea să vadă România la EURO 2024! "Contează foarte mult pentru noi"

Echipa națională

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) speră în calificarea naţionalei României la EURO 2024, deşi naţionala ţării sale, Kosovo, păstrează şanse minime de calificare.

Fotbalistul Rapidului speră că România se va impune în ultimele două meciuri în Grupa I, cu Israel şi Elveţia, pe 18 respectiv 21 noiembrie.

Albion Rrahmani: "Sper să câştige meciul cu Israel"

”Eu nu trebuie să le spun nimic coechipierilor de la naţională pentru că sunt jucători profesionişti. La fiecare meci ne dăm viaţă. Vor da, cu siguranţă, 100%.

Sper să câştige meciul cu Israel. Nu doar pentru România, e important pentru noi să creştem ca naţională şi să facem partide mai bune. Contează foarte mult pentru noi.

Cred că da, România are, acum, o şansă importantă la calificare! Bineînţeles, este foarte dificil indiferent dacă joci cu Andorra, Israel, Kosovo sau Elveţia.

România are o oportunitate importantă. O să vedem, pe teren, ce se întâmplă în luna noiembrie”, a spus Albion Rrahmani, potrivit AS.ro.

România îşi joaca şansa şi rămâne la mâna ei în vederea celor două meciuri de foc.

Naţionala antrenată de Edi Iordănescu se află pe primul loc al grupei I, înainte de meciurile care vor avea loc în luna noiembrie.

 

Afla mai multe despre: albion rrahmaniechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare