Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alegere surprinzătoare. ”Excepţional! Candidează la titlul de jucătorul sezonului”. Ce fotbalist din Superligă a fost elogiat | EXCLUSIV

Alegere surprinzătoare. ”Excepţional! Candidează la titlul de jucătorul sezonului”. Ce fotbalist din Superligă a fost elogiat | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

O alegere suprinzătoare pentru a fi jucătorul sezonului în Superliga României vine din partea celebrului comentator şi analist Orange Sport, Bogdan Cosmescu. Acesta l-a nominalizat pe un component de-al lui CFR Cluj, care a făcut un meci mare contra lui FCU Craiova.

CFR Cluj a învins-o, pe teren propriu, pe FCU Craiova, scor 2-0, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

Clujenii au deschis scorul încă din minutul 2, cînd Bîrligea i-a pasat bine lui Camora şi acesta a înscris. 

În minutul 26, acelaşi Bîrligea a centrat pentru Otele şi acesta a marcat pentru 2-0.

Craiovenii au încercat să pună în pericol poarta gazdelor, iar Răzvan Sava a avut câteva intervenţii salvatoare şi a păstrat poarta clujenilor intactă.

Cosmescu: ”Excepţional! E mai în formă decât Moldovan şi decât Târnovanu”

De altfel, acesta a fost remarcatul meciului disputat în Gruia. Mai mult, comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu îl vede ca pe unul dintre jucătorii sezonului până acum în campionatul României.

Totodată, analistul Orange Sport consideră că Răzvan Sava ar fi mai în formă decât Horaţiu Moldovan şi Ştefan Târnovanu, portarul Rapidului, respectiv cel al FCSB-ului.

”Şi au un jucător care candidează la titlul de jucătorul sezonului, portarul ăsta (n.r. Sava). Excepţional! Băi, excepţional. 

Nu ştiu, acuma nu-i momentul să-l chemi la naţionala de seniori când suntem pe final de luptă, dar e mai în formă decât Moldovan şi decât Târnovanu.

Ştiţi ce se va întâmpla? CFR Cluj are numai jucători experimentaţi. Probabil că în două-trei săptămâni sau o lună-două, va începe sî joace mai bine”, a declarat Cosmescu, la Orange Sport.

Eficienţa celor de la CFR Cluj în partida cu FCU Craiova a fost evidenţiată de Basarab Panduru.

”Nu-mi dau seama cum câştigă. Dacă mă pui să analizez jocul şi să văd ce... nu ştiu ce. Cu Craiova îi prinde pe contraatac”, a adăugat şi Panduru.

În clasamentul Superligii, CFR Cluj a făcut 22 de puncte şi a revenit pe locul al doilea.

Transferat la începutul anului 2022, pentru 250.000 de euro, de la Torino, Răzvan Sava a devenit titularul din poarta CFR-ului, după plecarea lui Scuffet, la Cagliari, în vară.

În vârstă de 21 de ani, Sava l-a impresionat şi pe Mihai Stoica, având cuvinte de laudă la adresa portarului născut la Timişoara.

Afla mai multe despre: cfr clujrazvan savasuperliga 

viewscnt
Articole similare