Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, despre transformarea prin care a trecut vedeta sa de la FCSB: "Ce l-a schimbat? A luat exemplul lui Ronaldo”

Gigi Becali, despre transformarea prin care a trecut vedeta sa de la FCSB: "Ce l-a schimbat? A luat exemplul lui Ronaldo”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) l-a lăudat pe jucătorul său numărul unul de la FCSB, nimeni altul decât Florinel Coman (25 de ani).

Florinel Coman continuă să fie şi în actualul sezon un jucător de bază la FCSB.

După ce în play-off-ul din stagiunea trecută a tras echipa după el, la fel o face în momente şi în această ediţie de campionat.

Gigi Becali, încântat de transformarea lui Florinel Coman: ”Ce l-a schimbat? Familia. Acum stă numai în casă şi la sală”

Gigi Becali a vorbit şi el despre creşterea în formă sportivă şi în prestaţii a lui Florinel Coman şi consideră că asta se datorează ”liniştii de acasă” a jucătorului.

"Ce l-a schimbat pe Coman? Familia. A făcut copilul şi are o viaţă creştinească. Se spovedeşte, se împărtăşeşte cu toată familia, preotul îi face sfinţire la casă. 

Dacă ai sfinţenia, nu mai bei. El nu mai bea un strop. Atunci el d-aia... era cuminte, nu mergea în cluburi, dar nu ştim ce făcea în casă.

Acum stă numai în casă şi la sală, munceşte mereu. A luat exemplul lui Ronaldo. I-am zis odată: 'Bă, tu ai văzut Ronaldo?'. 

Are sală şi acasă, acolo e averea lui. Tu ce vrei să faci acasă?", a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă, despre vedeta sa.

În acest sezon, Florinel Coman a disputat 14 meciuri şi a reuşit cinci goluri şi şase pase decisive pentru FCSB, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliflorinel coman 

viewscnt
Articole similare