Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ în Liga I. Antrenorul dorit de Becali la FCSB a semnat deja. Clauza halucinantă pe care o are în contract

ALERTĂ în Liga I. Antrenorul dorit de Becali la FCSB a semnat deja. Clauza halucinantă pe care o are în contract

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă extrem de dificilă, iar acum este la 14 puncte în spatele liderului CFR Cluj, însă campioana României are şi un meci mai mult disputat.

În 2015 a luat FCSB ultimul titlu în Liga I. Constantin Gâlcă era antrenorul roş-albaştrilor, iar de la plecarea sa, la finalul acelui sezon, vicecampioana României n-a mai reuşit să se impună în campionatul intern.

Deşi a schimbat antrenorii pe bandă rulantă, pe banca tehnică fiind aduşi Mirel Rădoi, Laurenţiu Reghecampf sau Mihai Teja, FCSB a cedat, rând pe rând, lupta la titlu cu Astra Giurgiu, cu Farul Constanţa (n.r. fosta FC Viitorul) şi cu CFR Cluj, campioana ultimelor patru sezoane.

Antrenorul dorit şi de Becali la FCSB a semnat. Croitoru şi-a pus o clauză uriaşă în contract

Şi în actuala stagiune a încercat Gigi Becali nenumărate strategii. Sezonul a fost început cu Dinu Todoran la conducerea roş-albaştrilor, însă, după eliminarea ruşinoasă din preliminariile Conference League, Edward Iordănescu a preluat echipa. Actualul selecţioner al naţionalei României n-a avut viaţă lungă pe banca tehnică a FCSB-ului şi a fost înlocuit după doar trei luni cu Toni Petrea.

Evoluţiile din ultima perioadă ale echipei nu l-au mulţumit pe Gigi Becali, astfel că latifundiarul din Pipera a luat deja în calcul o eventuală demitere a antrenorului. Conform gsp.ro, Marius Croitoru este principala ţintă a patronului vicecampioanei României, însă antrenorul tocmai ce a semnat un nou contract cu FC Botoşani.

"Are un contract cu clauză de reziliere de două milioane de euro, a vrut să-l semneze ca să-mi demonstreze că nu pleacă.

Acum vreo 3 săptămâni sau o lună, când mai făcuse FCSB o boacănă, adică tocmai spusese domnul Becali că îi place şi de Croitoru, Marius a venit la mine: «Eu, din proprie iniţiativă, pun această clauză, o semnăm şi vă spun că nu plec de aici. Avem proiect împreună, iar când va fi să plec vă spun, gândim înainte cu jumătate de an. Voi pleca unde voi găsi o soluţie bună».

Sunt relaxat pe subiectul ăsta, cred că suntem oameni serioşi. Are contract semnat pe încă doi ani din vară încolo. Nu am schimbat nimic la bani, numai că a introdus această «garanţie»" , a declarat finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare