Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ în play-off. După focarul de la CFR Cluj, Universitatea Craiova a confirmat şi ea că are un caz pozitiv de coronavirus

ALERTĂ în play-off. După focarul de la CFR Cluj, Universitatea Craiova a confirmat şi ea că are un caz pozitiv de coronavirus
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat, printr-un comunicat, că un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Pandemia de coronavirus a lovit şi liderul Ligii I. Un membru al staff-ului Universităţii Craiova a fost depistat pozitiv, în timp ce o altă persoană din echipa lui Bergodi a primit un rezultat neconcludent. La nivelul lotului de jucători toate testările au avut rezultat negativ. Craiova ar trebui să o înfrunte sâmbătă pe Astra, de la ora 20:00.

"Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători şi restul staffului tehnic - negativi.

În cursul zilei de mâine (marţi) va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj şi vom cunoaşte paşii ce trebuie urmaţi" , se arată pe pagina oficială de Facebook a clubului.

 Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost despistat pozitiv, în timp...

Publicată de Universitatea Craiova pe Luni, 20 iulie 2020

Focare de coronavirus la Dinamo şi la CFR Cluj

Din Liga I, Dinamo şi CFR Cluj sunt echipele care au cel mai mult de suferit în urma pandemiei de coronavirus. În ceea ce o priveşte pe campioana României, numărul persoanelor infectate din cadrul clubului a ajuns la zece.

Alexandru Păun a fost primul caz. Au urmat portarul Sandomierski, secundul Curelea, Damjan Djokovic, preparatorul fizic Cristian Dragotă şi antrenorul cu portarii Cristian Moldovan. Jucătorii care nu au făcut deplasarea în capitală pentru duelul cu FCSB au fost testaţi şi ei pozitiv.

Bălgrădean, Golofca şi Petrila au rămas la Cluj pentru a se pregăti alături de preparatorul fizic Bogdan Aldea, confirmat şi el cu coronavirus. Ardelenii şi-au amânat deja meciul cu FCSB, iar duminică ar trebui să o întâlnească pe propriul teren pe FC Botoşani.

Şi la Dinamo sunt probleme mari. După primul caz pozitiv, apărut la finalul săptămânii trecute, alte zece persoane din cadrul clubului din Ştefan cel Mare au fost infectate cu noul coronavirus. Maseurul echipei a fost depistat pozitiv, luni, după ce Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr au fost şi ei infectaţi cu COVID-19.

Ulterior, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic şi Dan Tălmaciu au primit şi ei răspuns pozitiv la testele efectuate pentru depistarea noului coronavirus.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare