Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la FCSB! Un club din Germania a pus ochii pe fotbalistul ţintit de Gigi Becali

Alertă la FCSB! Un club din Germania a pus ochii pe fotbalistul ţintit de Gigi Becali

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali a început reconstrucţia la FCSB, iar prioritatea sa principală pare aducerea a doi fundaşi centrali, titulari, capabili să ducă presiunea luptei la titlu.

FCSB a ratat al optulea titlu consecutiv, iar Gigi Becali consideră dă, în principal, mai ales în ultimii ani, ”călcâiul lui Ahile” a fost defensiva, mai ales axul central.

Primele decizii au fost luate, imediat după eşecul cu Farul Constanţa, care a stabilit campioana: doi dintre fundaşii centrali, Joonas Tamm şi Iulian Cristea, au fost puşi pe liber.

De asemenea, un alt fundaş central, Denis Haruţ, ar urma să plece în această vară, în timp ce Joyskim Dawa are ”ultimatum” din partea conducerii: dacă mai greşeşte, e out.

Fundaşul dorit de FCSB, vizat de o echipă din Germania

În ultimele săptămâni, au existat zvonuri, atât dinspre România, cât şi dinspre Polonia, care-l plasau pe internaţionalul finlandez Robert Ivanov în discuţii avansate cu FCSB.

Fundaşul central, al cărui contract cu Warta Poznan exprimă la 30 iunie, şi-a luat, deja, la revedere de la colegii săi, însă nu duce lipsă de oferte.

Începuturile la Warta Poznan nu au fost uşoare pentru mine. În vremurile nebuneşti ale pandemiei, am părăsit Helsinki-ul pentru prima dată, m-am mutat într-un club străin şi am început un nou capitol în viaţa mea.

Cred că după câteva luni totul a început să arate aşa cum ar fi trebuit. Am fost fericit la Warta, am cunoscut oameni grozavi şi, cel mai important, era o familie în vestiar. Apreciez ceea ce am realizat împreună cu Warta, dar simt că a venit timpul pentru o schimbare.

Am nevoie de noi provocări şi experienţe şi cred că trebuie să ies din nou din zona mea de confort. Mulţumesc fanilor pentru tot sprijinul pe care am putut conta mereu.

Probabil că nici nu-şi dau seama cât de mult înseamnă asta pentru noi. Dar este adevărat şi apreciez foarte mult că au fost alături de noi”, a declarat Robert Ivanov, pentru presa din Polonia.

Potrivit jurnaliştilor polonezi, Robert Ivanov şi-ar fi negociat salariul de la FCSB, 360.000 de euro pe an, însă pe fir a intrat şi o echipă din liga secundă a Germaniei (Bundesliga 2).

Aşadar, nu se ştie exact care va fi alegerea finală a fotbalistului cu 30 de meciuri în naţionala Finlandei.

Gigi Becali a declarat, recent, că nu se grăbeşte în a perfecta transferuri, având mai mulţi fundaşi centrali în vederi: Vlad Chiricheş, Andre Duarte, Igor Armaş şi Robert Ivanov.

Afla mai multe despre: martin ivanovgigi becaliwarta poznan 

viewscnt
Articole similare