Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Ruşii au publicat din greşeală o informaţii strict secrete despre Ucraina. FOTO | Detalii stupefiante despre război au ieşit la suprafaţă

ALERTĂ! Ruşii au publicat din greşeală o informaţii strict secrete despre Ucraina. FOTO | Detalii stupefiante despre război au ieşit la suprafaţăgalerie foto

Diverse

Comentarii

O publicaţie pro-Kremlin a oferit, din greşeală, o informaţie strict secretă, pe care Vladimir Putin şi apropiaţii săi n-au vrut să o dezvăluie până acum.

Informaţia a fost publicată pe reţeaua rusă de socializare Vkontakte şi ulterior a fost ştearsă. Însă ruşii au reuşit să facă o captură, care circulă acum pe internet.

Informaţie strict secretă oferită de o publicaţie pro-Kremlin

Potrivit obozrevatel.com, din Ucraina, publicaţia Readovka, care este considerată pro-Kremnlin, a scăpat din greşeală o informaţie pe care Vladimir Putin şi apropiaţii săi au ţinut-o secretă până acum.

Este vorba despre numărul real de soldaţi pe care armata rusă i-a pierdut în războiul din Ucraina. Până acum, Vladimir Putin a ţinut secrete aceste cifre, de teama unor revolte populare.

Potrivit informaţiilor oficiale ale armatei ruse, în războiul din Ucraina au murit 13.414 de soldaţi şi alţi aproximativ 7.000 au fost daţi dispăruţi.

Cifrele oferite sunt însoţite şi de o declaraţie a adjunctului ministrului Apărării al Federaţiei Ruse, generalul Aleksandr Fomin: ”Numărarea morţilor este dificilă din cauza intensităţii ostilităţilor şi inaccesibilităţii la toate cadavrele de pe câmpurile de luptă”.

Cifrele oficiale cu adevăratele pierderi au fost oferite ”într-o informare cu uşile închise”, notează cei de la Readovka.

Au fost publicate şi datele despre numărul de morţi de pe crucişătorul Moscova. Este vorba despre 116 morţi şi peste 100 de persoane date dispărute. Până acum, administraţia de la Kremlin a susţinut că tot echipajul de pe crucişător a fost salvat.

Potrivit ultimele informaţii oferite de Armata Ucrainei, ruşii au pierdut până acum 21.200 de soldaţi. Cifrele sunt comparabile cu cele pe care le deţine administraţia de la Kremlin.

Oleh Luzhnyi, fost fotbalist ucrainean: ”Soldaţilor ruşi le este frică, îşi aruncă armele şi se predau”

Oleh Luzhnyi, un fost fotbalist ucrainean, care a jucat pentru Dinamo Kiev, Arsenal şi Wolverhampton, susţine că militarii ruşi sunt demoralizaţi şi descurajaţi de forţa arătată de armata Ucrainei:

”Vom câştiga, suntem mai puternici. ucrainenii au un spirit şi o armată mai puternice. Soldaţii ocupanţilor nu vor să intre în război împotriva noastră, le este frică, îşi aruncă armele, rămân fără tancuri, se predau.

Ei înţeleg că au fost înşelaţi de conducere. Toată lumea se întreabă la ce să se aştepte în continuare. Totul este în mâinile lui Dumnezeu. Totuşi, victoria va fi pentru Ucraina, pentru că Domnul este cu noi”, a spus Oleh Luzhnyi, potrivit Sport.ua.

Rapoartele internaţionale au susţinut în mai multe rânduri că mulţi mercenari ruşi au refuzat să plece să lupte în Ucraina. Mai ales după eşecurile armatei ruse din zona Kievului.

 

Afla mai multe despre: ucraina 

viewscnt
Articole similare