Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica, perplex când a văzut că Dan Petrescu a criticat dur arbitrajul de la meciul caritabil cu Dinamo Kiev: ”E foarte grav”

EXCLUSIV | Mihai Stoica, perplex când a văzut că Dan Petrescu a criticat dur arbitrajul de la meciul caritabil cu Dinamo Kiev: ”E foarte grav”

CFR Cluj

Comentarii

Mihai Stoica spune că nu are ”decât compasiune” pentru Dan Petrescu, după ce antrenorul lui CFR Cluj a criticat dur arbitrajul de la meciul caritabil cu Dinamo Kiev.

Miercuri, CFR Cluj a avut un amical caritabil cu Dinamo Kiev, în cadrul turneului pe care echipa ucraineană îl desfăşoară în Europa, cu scopul de strânge bani pentru Ucraina.

Partida s-a terminat 0-0, însă Dan Petrescu a surprins la finalul partidei şi a criticat dur arbitrajul lui Szabolcs Kovacs - fratele lui Istvan Kovacs.

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Dan Petrescu a criticat dur arbitrajul de la un meci caritabil

Antrenorul lui CFR Cluj lasă de înţeles că n-a trecut peste eşecul cu 1-0 din derby-ul cu FCSB. La finalul partidei cu Dinamo Kiev, Dan Petrescu s-a lansat într-un atac dur la adresa arbitrului Szabolcs Kovacs, care este fratele lui Istvan Kovacs.

Dan Petrescu a reamintit în conferinţa de presă eliminarea dictată de Istvan Kovacs la derby, după ce Susic a intrat foarte dur la Darius Olaru, care n-a mai putut continua.

De asemenea, fostul mare fundaş al lui Chelsea a afirmat că, în timpul amicalului cu Dinamo Kiev, a avut mai multe penalty-uri neacordate, lucru care l-a nemulţumit.

Aceste declaraţii l-au lăsat perplex pe Mihai Stoica. Managerul general al FCSB-ului spune că această situaţie i-a stârnit doar compasiune pentru Dan Petrescu:

”Mărturisesc că am comentat de multe ori afirmaţiile făcute de Petrescu... Asta... Din partea mea, nu are decât compasiune pentru declaraţia asta. Doar compasiune.

În primul rând spune că a făcut praf meciul Kovacs, când absolut toată lumea e de părere că a luat o decizie corectă şi a trebuit eliminat Susic.

În al doilea rând comentează arbitrajul la o acţiune de caritate. Nu e vorba de un meci amical, e vorba de un meci caritabil, ceea ce e foarte grav.

La cum îl ştiu pe Kovacs, nu pare foarte uşor de intimidat, Haţegan nu părea uşor de intimidat, daca ne ducem mai în spate, nici Tudor”, a comentat Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare