Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alessandro Florenzi scapă de o sancţiune în scandalul pariurilor din Italia. Explicaţiile Federaţiei

Alessandro Florenzi scapă de o sancţiune în scandalul pariurilor din Italia. Explicaţiile Federaţiei

Serie A

Comentarii

Federaţia Italiană de Fotbal nu a deschis o procedură împotriva fundaşului echipei AC Milan, Alessandro Florenzi, care a fost audiat joi în cadrul anchetei privind platformele ilegale de pariuri sportive.

"Nu există nicio procedură în curs de desfăşurare din partea noastră, deoarece pentru moment nu există informaţii sau probe privind pariuri pe meciuri de fotbal", a precizat pentru AFP Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC).

Alessandro Florenzi şi Nicolo Zaniolo au scăpat fără sancţiuni

Alessandro Florenzi, în vârstă de 32 de ani, a fost audiat timp de puţin peste o oră de către procurorul din Torino.

Potrivit presei italiene, cazul său este similar cu cel al lui Nicolo Zaniolo, care a recunoscut că a folosit platformele ilegale pentru poker şi blackjack, nu pentru pariuri sportive.

Alessandro Florenzi, care a fost legitimat la PSG în 2020-21, a făcut parte din echipa Italiei care a câştigat Campionatul European în 2021. El a fost selecţionat de 49 de ori, cel mai recent în iunie 2022.

În total, patru jucători sunt implicaţi în cazul platformelor ilegale. În timp ce Zaniolo şi Florenzi nu au fost sancţionaţi de FIGC, Sandro Tonali (Newcastle) şi Nicolo Fagioli (Juventus) au fost suspendaţi pentru zece, respectiv şapte luni.

Tonali a primit cea mai grea sancţiune, deoarece a recunoscut că a pariat pe meciurile în care erau implicate fostele sale echipe, Brescia şi AC Milan, în timp ce evolua pentru acestea.

Afla mai multe despre: alessandro florenzisandro tonalinicolo fagioli 

viewscnt
Articole similare