Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă, surprins când s-a urcat pe cântar după vacanţa de vară: "M-am speriat. Am zis că nu ştiu ce se întâmplă". Cum a comentat problemele din trecut | EXCLUSIV

Alex Ioniţă, surprins când s-a urcat pe cântar după vacanţa de vară: "M-am speriat. Am zis că nu ştiu ce se întâmplă". Cum a comentat problemele din trecut | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

Alex Ioniţă (27 de ani) a revenit la antrenamentele lui Adrian Mutu de la Rapid Bucureşti şi susţine că se află într-o formă fizică bună după vacanţa de vară.

Alex Ioniţă, pregătit pentru noul sezon cu Rapid Bucureşti

Fotbalistul şi-a regăsit forma la echipa sa de suflet, după aventuri nereuşite la CFR Cluj sau Universitatea Craiova. Alex Ioniţă susţine că a slăbit 10 kilograme faţă de acum patru ani şi că a învăţat din greşelile trecutului, care l-au oprit din ascensiune. 

"Sunt antrenamente foarte frumoase, la fiecare antrenament intrăm şi în contact cu mingea, nu facem antrenament doar de alergare şi, în acelaşi timp, încărcăm, pentru că avem antrenori care sunt moderni şi ne bucură acest lucru. 

Chiar m-am speriat în vacanţă. După o săptămână şi puţin m-am urcat pe cantar şi aveam 73 de kilograme, cu 10 kilograme mai puţine decât acum patru ani. Am zis că nu ştiu, că am pierdut masă musculară, nu ştiu ce se întâmplă, dar nu! Totul e ok.

Sunt foarte bine cu kilogramele şi sper să încep foarte bine campionatul, pentru că asta îmi doresc, alături de colegii mei ne dorim să facem un sezon cât mai bun", a declarat rapidistul pentru Orange Sport. 

Foto: Alex Ioniţă în 2018, la CFR Cluj VS în 2022, la Rapid Bucureşti

"Am trecut peste problemele din trecut, învăţ din ele şi cred că mai pot salva ce am făcut în trecut. Poate să evit accidentarea, dar pe acestea nu le poţi controla. Neavând o lungă perioadă de timp jocuri în picioare, dacă nu era accidentarea, poate eram mult mai sus.

I-am văzut pe foarte mulţi care nu au avut încredere când am revenit la Rapid, dar eu ştiam ce pot, am încredere în mine şi sper şi ei să aibă mai multă încredere să ne susţină la fiecare meci. Eu trebuie să-mi fac treaba pentru mine în primul rând. Dacă reuşesc să-i mulţumesc şi pe ei, cu atât mai bine", a adăugat Alex Ioniţă.  

Mijlocaşul vrea să câştige cel puţin un trofeu şi cu Rapid Bucureşti, iar Cupa României este unul dintre obiectivele anunţate inclusiv de noul acţionar Dan Şucu. 

"Categoric ne dorim să fim mult mai sus anul acesta, la fiecare meci ne-am dorit să câştigăm, doar că nu jucăm singuri. Sper şi sunt sigur că avem o echipă care se poate bate la campionat şi pentru primele locuri. Nu am mai câştigat un trofeu cu Rapid de ceva timp, mi-aş dori, dar trebuie să o luăm pas cu pas, să ne pregătim, să fim foarte serioşi şi muncitori, nu mai trebuie să ne gândim până la final, trebuie să ne gândim la meciul următor", susţine Alex Ioniţă. 

Afla mai multe despre: alex ionitarapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare