Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexia, talismanul lui Lazăr la promovare: ”Avem toate motivele să ne îndeplinim obiectivele”

Alexia, talismanul lui Lazăr la promovare: ”Avem toate motivele să ne îndeplinim obiectivele” galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Ajunsă în Liga 4 din România, echipa din Turnu Măgurele vrea să renască cu ambiţii mari sub comanda lui Costin Lazăr.

Fost jucător al Rapidului şi al echipei naţionale, Lazăr a acceptat provocarea de a-şi începe viaţa de antrenor de la cel mai mic nivel.

Astfel, fostul mijlocaş a acceptat propunerea noului preşedinte Ionuţ Babadac de a prelua echipa Cetate Turnu Măgurele în vara anului trecut. Şi, iată că, după numai un an, sub comanda lui Lazăr sunt la porţile Ligii a 3-a, fiind în semifinale cu Videle.

Însă nu doar performanţele jucătorilor pot să îndeplinească visul şi obiectivul acestui club.

Alexia, talismanul lui Lazăr la promovare

Preşedintele s-a bucurat în acest an nu doar de rezultatele echipei, ci şi de reuşitele fiicei sale, Alexia Babadac.

Micuţa face parte din echipa de baschet a Clubului Sportiv Şcolar din Alexandria, noua campioană a România la categoria sub 13 ani.

În acest an a devenit campioană la categoria sub 13 ani, după o finală în care a fost cea mai bună jucătoare a echipei, cu 28 de puncte marcate, 7 recuperări şi două pase decisive, scor final 48-44, împotriva ACS Dan Dacian Bucureşti.

Pasiunea pentru acest sport a fost moştenită de la mama ei, Cristina, care a arbitrat finala Campionatului Mondial din 2003.

Astfel, preşedintele Ionuţ Babadac are toate motivele să privească cu optimism promovarea echipei de fotbal în Liga a 3-a.

”Sunt sigur că vom reuşi această promovare. Este un proiect ambiţios aici şi avem toate motivele să ne îndeplinim obiectivele.

Nu o dată Alexia a venit şi ne-a susţinut pe tatăl ei, astfel că şi noi am fost prezenţi la finala pe care a câştigat-o. Simt că ea e talismanul acestei echipe”, ne-a mărturtisit Lazăr.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lazarpromovare liga 3 

viewscnt
Articole similare