Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş va pleca de la Voluntari la finalul sezonului! Fundaşul, dorit surprinzător de una dintre fostele sale echipe: ”Se poate realiza”

Gabi Tamaş va pleca de la Voluntari la finalul sezonului! Fundaşul, dorit surprinzător de una dintre fostele sale echipe: ”Se poate realiza”

FC Voluntari

Comentarii

Gabi Tamaş o va părăsi pe FC Voluntari la finalul sezonului, fiind nemulţumit de conducerea clubului.

Gabi Tamaş a sosit la Voluntari în urmă cu un sezon de jumătate, în schimbul sumei de 35.000 de euro, după ce petrecuse prima parte a acelei stagiuni în Liga 2, la U Cluj.

Capabil să contribuie la salvarea echipei chiar şi la vârsta sa înaintată, Gabi Tamaş a reuşit să câştige barajul de menţinere / promovare alături de ilfoveni şi a decis să mai continue la club.

În actualul sezon, FC Voluntari a fost revelaţia Ligii 1, prinzând play-off-ul, iar fostul internaţional român a fost un mare factor din spatele formei bune a echipei.

Alături de Igor Armaş şi, din iarnă, Denis Ciobotariu, Tamaş a făcut parte dintro defensivă de fier, capabilă să facă faţă unor adversari mult mai bine cotaţi.

Voluntari a reuşit marea surpriză prin calificarea în play-off, iar jucătorii trebuiau să încaseze prime pentru performanţa reuşită.

Totuşi, se pare că şefii de la clubul ilfovean nu s-au ţinut de cuvânt, lucru care l-a făcut pe Gabi Tamaş să răbufnească şi să anunţe că va pleca de la Voluntari în vară.

Gabi Tamaş, dorit surprinzător de una dintre fostele sale echipe

Ajuns la 38 de ani, apărătorul central consideră că încă mai poate juca şi ar fi dorit de una dintre fostele sale echipe.

În perioada iulie 2017 - august 2019, Tamaş a evoluat în tricoul lui Hapoel Haifa, iar patronul formaţiei israeliene, Yoav Katz, a recunoscut că ia în calcul o revenire a fostului ”tricolor”.

Vorbesc cu Tamaş. Dacă este în formă, cu siguranţă este ceva care se poate realiza. Va trebui să vedem”, a declarat Yoav Katz, conform Walla Sport.

Revenirea lui Gabi Tamaş în Israel ar fi surprinzătoare întrucât acesta a plecat de la Hapoel Haifa în urma unui scandal monstru.

Fundaşul central a fost prins de autorităţi conducând cu peste 200 km/h într-o stare de ebrietate, motiv pentru care i-a fost suspendat carnetul şi a fost condamnat la 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Pentru două luni, Tamaş a făcut ”voluntariat” la spitalul Rambam, din Haifa.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare