Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru se pregăteşte pentru revenirea pe banca tehnică! Cu ce echipe din Liga 1 discută: ”M-a sunat un agent şi m-a întrebat dacă m-ar interesa”

Ilie Poenaru se pregăteşte pentru revenirea pe banca tehnică! Cu ce echipe din Liga 1 discută: ”M-a sunat un agent şi m-a întrebat dacă m-ar interesa”

Fotbal intern

Comentarii

Ilie Poenaru se pregăteşte pentru revenirea pe banca tehnică, în Liga 1.

Ilie Poenaru a devenit unul dintre cei mai râvniţi antrenori din Liga 1, în urma performanţei reuşite cu Academica Clinceni în sezonul trecut.

Antrenorul a fost lăudat public de Gigi Becali şi s-a vorbit despre o posibilă plecare la FCSB a acestuia, însă tânărul tehnician a ales să continue la Clinceni.

Decizia sa nu a fost cea mai inspirată, iar acesta a fost nevoit să plece de la Academica pe parcursul actualei stagiuni, din pricina problemelor financiare şi rezultatelor modeste.

Dorit de Dinamo, Poenaru a semnat cu Gaz Metan, întrucât îşi dăduse cuvântul că va merge acolo, dar iarăşi a dat de o echipă cu mari probleme financiare.

Tehnicianul a plecat şi de la Mediaş şi nu a mai putut antrena în acest sezon, întrucât pregătise deja două echipe în actuala stagiune.

Acum, Ilie Poenaru se pregăteşte pentru revenirea în Liga 1 şi se află în discuţii cu mai multe echipe din primul eşalon.

Contactat în privinţa preluării Chindiei, în ciuda faptului că Emil Săndoi a semnat prelungirea de contract, Poenaru a dezvăluit că nu şi-a dat acordul pentru ceva concret însă.

Ilie Poenaru se pregăteşte pentru revenirea pe banca tehnică

Încă o variantă ar putea fi UTA Arad, unde se anunţă un proiect ambiţios, cu Ilie Dumitrescu în conducere şi un nou acţionariat.

Real se vorbeşte de prin luna februarie, martie. Am fost dat ca sigur pe la şapte-opt cluburi, s-au spus multe lucruri. Adevărul e că sunt discuţii, dar nu e nimic rezolvat.

Discut cu mai multe cluburi, de principiu, despre proiectele care sunt acolo. Rămâne să văd cu cine mă înţeleg. Sunt cluburi şi din play-off, şi din play-out.

Vreau o echipă fără probleme, aşa e normal. Vreau un club la care să am linişte financiară, să am infrastructură foarte bună. Deocamdată nu e nimic clar, nu e nimic rezolvat.

(n.r. ai fost contactat de Chindia?) Un agent m-a sunat şi m-a întrebat dacă m-ar interesa Chindia, dar asta a fost tot.

Au fost multe zvonuri, destabilizează, sunt multe cluburi angrenate cu miză în acest final de campionat.

Probabil că săptămâna următoare o să ştim unde voi merge”, a declarat Ilie Poenaru, pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare