Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ion Ţiriac, ironii fine la adresa lui Mircea Lucescu: ”A zis că ar putea reveni la Dinamo în 2024, nu 2240? La cei 60 de ani pe care îi are...”

VIDEO | Ion Ţiriac, ironii fine la adresa lui Mircea Lucescu: ”A zis că ar putea reveni la Dinamo în 2024, nu 2240? La cei 60 de ani pe care îi are...”

Fotbal intern

Comentarii

Ion Ţiriac l-a ironizat pe Mircea Lucescu după ce acesta a afirmat că ar putea reveni la Dinamo în când va fi gata noul stadion.

Ajuns la 76 de ani, Mircea Lucescu a devenit recent cel mai vârstnic antrenor aflat în activitate, însă nu are planuri de a se retrage curând.

Antrenorul lui Dinamo Kiev a ales să continue deocamdată pe banca formaţiei ucrainene, în ciuda invaziei ruse, dar a afirmat că ar putea reveni în România odată cu inaugurarea noului stadion din Ştefan cel Mare.

”Il Luce” a declarat că ar lua în considerare să se întoarcă la Dinamo peste doi ani, dar nu pe postul de antrenor, ci pe cel de consilier.

Totuşi, legendarul tehnician a spus că s-ar întoarce la fosta echipă odtă cu finalizarea noului stadion, care nu va fi gata mai devrem de 2024 - 2025.

Atunci, Lucescu va avea deja aproape 80 de ani, vârstă la care puţine persoane încă mai activează în orice profesie.

Întrebat despre afirmaţia lui ”Il Luce”, Ion Ţiriac a oferit câteva ironii fine la adresa tehnicianului lui Dinamo Kiev.

Fostul tenismen l-a ”înţepat” pe Lucescu în privinţa vârstei sale şi a glumit dacă acesta nu îşi mai doreşte şi nişte zile libere.

Ion Ţiriac, ironii fine la adresa lui Mircea Lucescu

”(n.r. Mircea Lucescu a spus că ar putea reveni la Dinamo în 2024) 2024, nu 2240? Domnul Lucescu are dreptul să facă ce doreşte dumnealui sau ce îi place mai mult.

Mă întreb dacă domnul Lucescu, la cei 60 de ani pe care îi are, nu se gândeşte, oare, cum să îşi ia şi două-trei ore libere pe zi”, a declarat Ion Ţiriac.

La momentul actual, Mircea Lucescu face ”turele” cu Dinamo Kiev, pentru a disputa diverse meciuri cu scopuri caritabile, pentru a ajuta poporul ucrainean.

Z-a zvonit că legendarul antrenor român ar fi aproape să o părăsească pe campioana Ucrainei, fiind dorit de Fenerbache.

La momentul întreruperii meciurilor, echipa pregătită de Mircea Lucescu ocupa locul secund, la trei puncte în urma liderului Şahtior.

Campionatul a fost anulat însă, iar nicio echipă nu a fost declarată campioană.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare