Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alt meci, aceleaşi controverse! Franţa este în finală, dar a scăpat ca prin urechile acului de o fază la limită. Maroc au cerut penalty, dar arbitrul a văzut fault în atac

Alt meci, aceleaşi controverse! Franţa este în finală, dar a scăpat ca prin urechile acului de o fază la limită. Maroc au cerut penalty, dar arbitrul a văzut fault în atac

Cupa Mondială

Comentarii

Franţa a trecut cu ceva emoţii de Maroc, în a doua semifinală a Cupei Mondiale, dar totul se putea schimba în urma unei faze ce a avut loc în prima repriză, fază ce l-a avut în prim plan pe Theo Hernandez, marcatorul primului gol.

Franţa, campioana mondială en-titre, s-a calificat în finala Campionatului Mondial din Qatar, după ce a trecut, miercuri, de selecţionata Marocului, scor 2-0.

Selecţionata europeană a marcat prin Theo Hernandez, în minutul 5, şi rezerva Kolo Muani, în minutul 80, intrat doar cu un minut mai devreme.

Alt meci, aceleaşi controverse! Franţa este în finală, dar a scăpat ca prin urechile acului de o fază la limită. Decizia care putea întoarce totul în favoarea Marocului

Meciul a fost presărat de mai multe faze controversate şi evenimente care puteau oricând schimba cursul jocului la 180 de grade.

În minutul 27, la scorul de 1-0, Theo Hernandez, chiar marcatorul golului, a avut un control deficitar în careul propriu, iar jucătorul marocanilor, Sofiane Boufal, a încercat să profite şi să recupereze balonul, dar nu a reuşit, fiind blocat controversat de fundaşul lui AC Milan.

Marocul a cerut penalty, dar arbitrul mexican Cesar Ramos a decis că a fost fault în atac şi a dat cartonaş galben pentru Sofiane Boufal, în ciuda protestelor venite din partea ”Leilor din Atlas”. La respectiva fază, VAR-ul nu a intervenit.

Deşi nu s-a arătat punctul cu var, un fost arbitru spaniol, Perez Burrull pe numele său, ar fi dictat lovitură de la 11 metri.

”E o fază confuză, dar eu cred că e penalty. Theo Hernandez s-a împiedicat şi l-a doborât pe adversar”, a declarat spaniolul, citat de Marca.

Astfel, în urma acestui rezultat, marea finală a Cupei Mondială, cu trofeul suprem pe masă, le va pune faţă în faţă pe Argentina şi Franţa, în timp ce Croaţia şi Maroc se vor duela în finala mică.

Afla mai multe despre: franta maroccm 2022 

viewscnt
Articole similare