Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am o informaţie”. Ce club din Superligă este cu salariile ”aproape la zi” şi spune ”adio” problemelor | EXCLUSIV

”Am o informaţie”. Ce club din Superligă este cu salariile ”aproape la zi” şi spune ”adio” problemelor | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Este un fapt arhicunoscut că multe dintre cluburile din prima ligă au probleme financiare, mai mari sau mai mici. Inclusiv campioana Farul are nevoie de bani, conform afirmaţiilor repetate făcute de Gică Hagi, dar o formaţie din Superligă are parte de linişte din acest punct de vedere.

Farul Constaţa şi FC Voluntari se întâlnesc cu ocazia etapei a doua din noul sezon al Superligii.

Partida de la Ovidiu va fi arbitrată de o brigadă care-l va avea la centru pe Ionuţ Coza.

În sezonul trecut, Farul a câştigat partida de la Ovidiu cu Voluntari, scor 2-1, graţie reuşitelor semnate de Alibec şi Larie, în timp ce partida de pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

În runda inaugurală a noii stagiuni, Farul a câştigat la Sibiu cu Hermannstadt, scor 1-0, iar Voluntari s-a impus, pe propriul teren, cu Botoşani, scor 2-1.

”Am o informaţie”. Ce club din Superligă este cu salariile ”aproape la zi” | EXCLUSIV

În prefaţa meciului dintre Farul şi Voluntari, în studioul Orange Sport, comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu a oferit o informaţie în exclusivitate cu privire la clubul ilfovean.

Conform acestuia, situaţia financiară de la FC Voluntari este una cât se poate de bună, echipa fiind cu salariile ”aproape la zi”.

”Am o informaţie, că cei de la Voluntari sunt cu salariile aproape la zi. Mai este cineva de la prima echipă care ar trebui să-l primească. Vorba lui (n.r. Petre) Grigoraş: <<Sunt cu salariile în avans>>”, a declarat Cosmescu, la Orange Sport.

FC Voluntari a început noul sezon cu un antrenor nou pe bancă, în persoana lui Ilie Poenaru, după ce Liviu Ciobotariu a ales să meargă la Sepsi.

De cealaltă parte, pentru Farul este prima partidă după eliminarea din Liga Campionilor.

Totuşi, campioana României îş iva continua parcursul european din acest sezon în turul doi preliminar din Conference League, pe ruta campioanelor. Adversară va fi campioana Armeniei, Urartu.

Obiectivul celor de la FC Voluntari în sezonul 2023-2024

”Obiectivul sezonului viitor va fi cel care a fost până acum: să rămânem în prima ligă. După aceea vom vedea ce ne aşteaptă, o luăm pas cu pas.

Runar (n.r. Sigurjonsson) şi-a prelungit contractul, a mai venit Crepulja, care după părerea mea e un transfer foarte bun. Au fost mai multe oferte pentru Runar, dar cred că a rămas că îi place Bucureştiul. 

Mă bucur că a rămas, pentru că e un jucător care în multe meciuri din sezonul trecut a făcut diferenţa şi ne-a ajutat foarte mult”, afirma Florin Cernat, directorul sportiv al lui FC Voluntari, pe aeroportul ”Henri Coandă”, în urmă cu o lună, înainte de plecarea echipei în cantonamentul de vară.

Afla mai multe despre: superligavoluntarifarul voluntari 

viewscnt
Articole similare