Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am oferit o mostră din ce putem face”. Jurgen Klopp, în extaz după Liverpol - Manchester United 7-0: ”Am jucat un fotbal de cea mai înaltă calitate”

”Am oferit o mostră din ce putem face”. Jurgen Klopp, în extaz după Liverpol - Manchester United 7-0: ”Am jucat un fotbal de cea mai înaltă calitate”

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp (55 de ani) a tras concluziile după meciul nebun şi rezultatul de necrezut pe care Liverpool l-a făcut contra lui Manchester United.

Liverpool a umilit-o pe Manchester United, pe Anfield Road, scor 7-0, într-un meci din etapa a 26-a a Premier League. 

Gakpo (43, 50), Nunez (48, 76), Salah (66, 83) şi Firmino (88) au marcat golurile unei victorii istorie a lui Liverpool în faţa rivalii de o viaţă.

Reacţia lui Jurgen Klopp, după Liverpol - Manchester United 7-0: ”Am jucat un fotbal de cea mai înaltă calitate”

La finalul meciului, Jurgen Klopp a fost în culmea fericirii şi speră ca echipa sa să continue pe acelaşi drum.

Totodată, managerul german a rămas impresionat şi de recordul de goluri stabilit de Mohamed Salah pentru Liverpool în istoria Premier League.

”Fără cuvinte. A fost un meci spectaculos. Extraordinar. Am jucat un fotbal de cea mai înaltă calitate în faţa unei echipe în formă. Partea a doua a început foarte bine şi s-a încheiat foarte bine. Ăsta este fotbalul.

Este avântul de care aveam nevoie, ne pune pe direcţia corectă. Toată lumea trebuie să ştie că încă existăm. Nu a fost cazul multă vreme, dar în seara asta am oferit o mostră din ce putem face.

(n.r. despre recordul lui Salah) 129 de goluri, e incredibil. Ce număr incredibil. E un jucător special. Şi acum îl apreciem, dar pe viitor oamenii se vor uita ce a făcut şi vor fi uimiţi”, a declarat Klopp, citat de BBC.

Datorită acestei victorii, Liverpool a urcat pe locul 5 în Premier League, cu 42 de puncte, cu trei mai puţine decât Tottenham, ocupanta ultimului de Champions League. Faţă de Spurs, ”cormoranii” au şi un joc în minus.

Afla mai multe despre: liverpooljurgen klopppremier league 

viewscnt
Articole similare