Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am să scot pistolul şi mitralierele când o să am ocazia”. ”Bocciu”, declaraţii şocante în trecutul recent: ”Am să trag în oricine e în faţa mea”

”Am să scot pistolul şi mitralierele când o să am ocazia”. ”Bocciu”, declaraţii şocante în trecutul recent: ”Am să trag în oricine e în faţa mea”

Rapid

Comentarii

Liderul galeriei celor de la Rapid, Liviu Ungurean, zis şi ”Bocciu, a avut o serie de afirmaţii halucinante în

Joi, 14 martie, Daniel Niculae, ”Bocciu” şi alţi lideri ai galeriei celor de la Rapid au fost ridicaţi de forţele de ordine şi audiaţi într-un dosar legat de arme, muniţii şi materiale pirotehnice pentru meciurile echipei din Giuleşti.

Procurorii au reţinut 16 suspecţi din 17. Singurul care rămâne cercetat în libertate este preşedintele formaţiei de lângă Podul Grant, Daniel Niculae.

”Bocciu”, declaraţii halucinante, ieşite acum la iveală: ”Eu vreau să câştig, eu n-am cum să pierd”

Liviu Ungurean, zis şi ”Bocciu”, a fost reţinut în arest preventiv pentru 24 de ore. Prin prisma dosarului în care este cercetat, au devenit virale o serie de afirmaţii şocante făcute de ”Bocciu” în urmă cu aproximativ un an, în cadrul unui interviu pe un live transmis în mediul online. 

”Băi, eu am să scot pistolul întotdeauna când o să am ocazia, ca să ştiţi cu toţii. Am să scot şi mitralierele şi tot ce ţine, pentru că eu vreau să câştig, eu n-am cum să pierd, nu-mi permite religia să pierd.

Eu aşa am fost crescut. Şi când cineva i-a crescut puţin muşchii şi se crede în stare, am să scot tot ce ţine buzunarul meu să scot. Eu am să folosesc pistolul întotdeauna când o să-mi simt viaţa mea pusă în pericol, am să trag în oricine e în faţa mea, ca să câştig orice bătaie.

Că am folosit pistolul? O să folosesc pistolul toată viaţa mea, când cineva crede că e mai puternic ca mine, ca să-i arăt că-l retrogradez, ca să-l îngenuchez. Nu mă mai întrebaţi de pistol, de mitraliere, de lansator de rachete. Nu mă mai întrebaţi!”, afirma ”Bocciu” în trecut.

Joi dimineaţă, preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi. Conform unor surse judiciare, Niculae are calitatea de suspect. De asemenea, mai multe percheziţii au loc joi în Bucureşti, Prahova, Ilfov, fiind vizaţi membri ai galeriei echipei Rapid, afirmă surse judiciare. 

Ulterior, Poliţia Capitalei a anunţat că au avut loc 19 percheziţii, 28 de persoane urmând să fie duse la audieri. Acuzaţiile din acest dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Afla mai multe despre: rapidbocciusuperligaliviu ungurean 

viewscnt
Articole similare