Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu a asigurat un buget special pentru suporterii Rapidului: ”Susţinem tot ce înseamnă autocare sau vagoane de tren”

Dan Şucu a asigurat un buget special pentru suporterii Rapidului: ”Susţinem tot ce înseamnă autocare sau vagoane de tren”

Fotbal intern

Comentarii

Dan Şucu a susţinut, joi, o conferinţă de presă în care a vorbit despre situaţia tensionată de la Rapid, unde preşedintele clubului, Daniel Niculae, liderul galeriei, Liviu Ungurean ”Bocciu”, dar şi mai mulţi suporteri au fost duşi de mascaţi la audieri.

Daniel Niculae este suspectat că ar fi ajutat liderii galeriei din Giuleşti în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion

Procurorii au aplicat 28 de mandate de aducere şi au percheziţionat locuinţele suspecţilor. Au fost găsite mai multe arme de foc, puşti şi pistoale.

  • Daniel Niculae a fost audiat timp de două ore şi va fi cercetat în stare de libertate.

Dan Şucu: ”Avem un buget de 25.000 de lei pentru suporteri”

Procurorii au cerut acte despre banii pe care Rapid îi plăteşte galeriei (costuri de deplasare şi pentru coregrafie), dar şi costurile pentru distrugerile provocate de show-ul pirotehnic al fanilor.

Clubul este responsabil pentru petardele care ard gazonul şi achită daunele provocate de acestea.

Acţionarul majoritar al celor de la Rapid, Dan Şucu, a recunoscut public faptul că a pregătit un buget special pentru deplasările suporterilor la meciurile oficiale. De asemenea, clubul se mai implică uneori şi în acoperirea costurile pentru crearea coregrafiilor.

Aştept şi eu în clipa de faţă să văd mai multe date din dosarul de care vorbim. Nu cred că va dura foarte mult. Cred că dânşiii sunt destul de hotărâţi pentru a merge înainte. Noi în club avem o decizie clară, chiar a Consiliului de Administraţie, de a susţine deplasările.

Avem un buget de 25.000 de lei prin care susţinem tot ce înseamnă autocare sau vagoane de tren. O parte din cheltuiala lor o susţinem şi noi şi o dată, sau de două ori pe sezon, avem o contribuţie pentru tot ce înseamnă partea asta de coregrafii.

(n.r. - Este o lovitură de imagine primită de Rapid?) Nu este ceva foarte plăcut, dar în acelaşi timp începe o nouă competiţie. Speranţa noastră este că dânşii vor lupta şi mai mult şi vor constitui un grup strâns”,  a spus Dan Şucu, la conferinţa de presă premergătoare partidei de Superligă cu Farul.

  • Rapid - Farul este programat vineri, 15 martie, de la ora 20:30, într-o partidă din prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Afla mai multe despre: dan sucucorsicanubocciudaniel niculae 

viewscnt
Articole similare