Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Analiză în direct la Orange Sport despre următorul antrenor al Craiovei: ”Rotaru nu i-a putut speria pe Rădoi şi Piţurcă cu banii lui, dar e posibil să facă asta cu Neagoe!” | EXCLUSIV

Analiză în direct la Orange Sport despre următorul antrenor al Craiovei: ”Rotaru nu i-a putut speria pe Rădoi şi Piţurcă cu banii lui, dar e posibil să facă asta cu Neagoe!” | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Orange Sport s-a discutat despre următorul antrenor al Craiovei.

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a pus piciorul în prag la echipa olteană. Înaintea derby-ului cu Rapid Bucureşti, fostul selecţioner a anunţat că i-a exclus din lot pe Jovan Markovic, Ionuţ Vână, Sergiu Hanca şi Andrei Ivan, favoritul finanţatorului Mihai Rotaru, care a plătit 1.5 milioane de euro pentru a-l aduce de la Krasnodar. 

De altfel, Mirel Rădoi a spus exact care sunt motivele pentru care i-a îndepărtat din lot pe cei patru fotbalişti importanţi. 

Decizia în privinţa lui Andrei Ivan a venit la scurt timp după ce atacantul şi-a reînnoit contractul cu Universitatea Craiova pe încă cinci ani.

Acest lucru pare că i-a adus demisia lui Rădoi. Antrenorul a decis să plece, după ce a părut că pierduse vestiarul. Mai multe voci din fotbalul românesc au spus că fostul selecţioner a fost ”lucrat” de jucători. 

În acest moment, echipa este condusă de ”interimarul” Dragoş Bon. Echipa a înregistrat victorii cu el, dar conducerea pare că vrea un alt antrenor. Eugen Neagoe i-a anunţat pe cei de la U Cluj că vrea să îşi rezilieze contractul pentru a merge în Bănie. El ar putea fi următorul tehnician al echipei lui Mihai Rotaru. 

Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu susţine că Mihai Rotaru nu i-a putut controla pe Rădoi şi Piţurcă cu puterea lui financiară, dar că patronul oltenilor ar putea face asta cu Eugen Neagoe, chiar dacă antrenorul de la Cluj este un tip cu personalitate. 

”Rotaru nu i-a putut speria pe Rădoi şi Piţurcă cu banii lui, dar e posibil să facă asta cu Neagoe!” 

Problema e că Neagoe e un tip combativ, un antrenor cu personalitate. Acolo Ivan, Markovic ştiu... ei au vrut să îl cureţe pe Rădoi. Cum poţi tu, Neagoe, să te iei de Ivan. Bine, poate nu e nevoie. Poate se pregăteşte, dar dacă e nevoie. Eu l-aş fi lăsat pe Bon, dacă tot vrei să te bagi cum vrea Rotaru şi Cârţu. Este clar că domnul Rotaru se implică aproape la fel de serios Becali. 

Este clar că Rotaru vrea să vândă jucători... Rădoi nu a putut fi controlat. Pentru că Rădoi are foarte mulţi bani...bravo lui. I-a făcut ca jucător. El vrea să facă treabă. Cum o face el. El vrea să facă cum crede el. Pe Rădoi nu îl sperii cu banii tăi, Mihai Rotaru. Are şi el destui bani. Nu ştiu dacă mai mulţi ca tine, dar are destui. Pe Piţurcă nu îl sperii, că are bani. Degeaba ai tu bani... Poate că pe Eugen Neagoe poţi să îl sperii cu treaba asta”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: universitatea craiova-rotaru-rădoi-neagoe 

viewscnt
Articole similare