adplus-dvertising
You are here:

Anamaria Prodan a pus-o pe fugă pe amanta lui Reghecampf! Gigi Becali s-a implicat. "Îi era frică de mine"

Anamaria Prodan a pus-o pe fugă pe amanta lui Reghecampf! Gigi Becali s-a implicat. "Îi era frică de mine"

Diverse

Comentarii

Agenta de fotbalişti, Anamaria Prodan, continuă să ofere detalii despre căsnicia cu antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, în pragul divorţului.

Anamaria Prodan, despre căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, continuă să fie pus la zis de actuala soţie, Anamaria Prodan, pentru aventurile extraconjugale pe care impresara susţine că bărbatul le-a avut. 

Anamaria Prodan a afirmat că are dovezi că Laurenţiu Reghecampf ar fi înşelat-o cu mai multe „fete de oraş”, printre care şi Florentina Raiciu, cea pe care a numit-o amanta tehnicianului. 

Laurenţiu Reghecampf este într-o relaţie cu Corina Caciuc, în acest moment. 

Agenta de fotbalişti a afirmat că nu ar fi apelat la agresiunea fizică, dar că Florentinei Raiciu i-ar fi fost teamă de ea şi a ales să rupă legăturile cu Laurenţiu Reghecampf, conform Romaniatv.net

„Nu m-aş fi dus în viaţa mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam şi eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înşelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbeşte neacoperit niciodată.

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnişoarei salon în Dorobanţi. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată şi poate să îţi confirme domnişoara. Am înţeles că îi era frică de mine… Eu nu bat domnişoare", a spus Anamaria Prodan potrivit sursei citate, în cadrul podcastului cu Natanticu şi Codin Maticiuc. 

Lovită în orgoliu, Anamaria Prodan şi-a continuat mărturia. „Eu întotdeauna am ştiut. Prima dată când începuseră discuţiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Ştiam de această domnişoară de doi ani. Ştiam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”. 

Recent, Anamaria Prodan a câştigat un prim proces în faţa lui Laurenţiu Reghecampf. De asemenea, a povestit ce lucruri i-a interzis lui Laurenţiu Reghecampf în timpul căsniciei. 

 

viewscnt
Articole similare