Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan, retuş în zona feţei. FOTO | Ce transformare! Cum arată acum fosta soţie a lui Reghecampf

Anamaria Prodan, retuş în zona feţei. FOTO | Ce transformare! Cum arată acum fosta soţie a lui Reghecampfgalerie foto

Diverse

Comentarii

Anamaria Prodan a decis că are nevoie de o îmbunătăţire şi şi-a făcut un retuş în zona feţei.

În vârstă de 49 de ani, Anamaria Prodan se bucură în continuare de un fizic de invidiat, deşi se declară împotriva intervenţiilor chirurgicale, mai ales în zona feţei.

Totuşi, impresara a decis recent să-şi facă un retuş în zona feţei, astfel încât să-şi scoată mai mult ochii în evidenţă.

Anamaria Prodan, retuş în zona feţei. Ce şi-a făcut

Anamaria Prodan se află în plin proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, după ce antrenorul Universităţii Craiova a decis să-şi continue viaţa alături de iubita lui, Corina Caciuc.

Însă impresara încearcă să-şi vadă în continuare de viaţa şi de afacerile ei. Recent, Anamaria Prodan a decis că vrea să-şi facă o îmbunătăţire în zona feţei.

GALERIE FOTO CU NOUA ÎNFĂŢIŞARE A ANAMARIEI PRODAN

Potrivit spynews.ro, Anamaria Prodan a mers la un salon de cosmetică şi acolo şi-a micropigmentat sprâncenele. Acum, sprâncenele ei sunt mult mai groase şi această procedură i-a produs o schimbare a înfăţişării.

În trecut, Anamaria Prodan s-a declarat de mai multe ori împotriva intervenţiilor chirurgicale estetice, mai ales în zona feţei. În plus, susţine că îi este foarte frică de ace:

”Îmi e frice de ace. Nu îmi fac nimic la faţă. Doctorul îmi face conturing şi vitamine. Atât. Sunt fericită acum cu înfăţişarea mea.

Nu simt nevoia să schimb nimic. Când simt că trebuie adăugat sau scos ceva, fac instant. Trebuie tu cu tine să trăieşti bine. Nu se fac, după părerea mea, operaţii estetice că-ţi spune unul şi altul.

Dacă te uiţi prin cafenele, la mese, seamănă toate între ele. Habar nu ai când saluţi dacă le-ai mai salutat şi acum 5 minute. Penibile”, spunea Anamaria Prodan într-un interviu acordat în urmă cu aproape 6 luni.

În schimb, Anamaria Prodan susţine că a reuşit să se bucure de un fizic apreciat prin multă mişcare, prin dietă şi prin tratamente de întreţinere corporală. Din când în când, mai apelează şi la mici retuşuri atunci când simte nevoia de o schimbare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare