Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţipete din celula lui Gigi Becali: ”Se auzeau în toată puşcăria”. Ce făcea noaptea patronul FCSB, spre disperarea colegilor

Ţipete din celula lui Gigi Becali: ”Se auzeau în toată puşcăria”. Ce făcea noaptea patronul FCSB, spre disperarea colegilor

Diverse

Comentarii

Gigi Becali a povestit din experienţele pe care le-a avut în închisoare şi a explicat de ce colegii săi de celulă se plângeau de ţipete şi gălăgie.

Patronul FCSB a primit 3 ani de închisoare cu executare, în mai 2013, după ce a fost găsit vinovat în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN. Anterior, el primise o condamnare similară în cazul Valiza, dar cu suspendare.

Drept urmare, patronul FCSB a ajuns în spatele gratiilor. Gigi Becali a povestit cum îşi deranja colegii de celulă şi de ce aceştia erau deranjaţi de ţipete.

Ţipete din celula lui Gigi Becali. Cum îşi ”teroriza” colegii de închisoare

Gigi Becali a stat un an şi 10 luni în spatele gratiilor şi spune că această perioadă l-a ajutat foarte mult, deoarece l-a descoperit pe Dumnezeu.

Patronul FCSB susţine că a avut timp să reflecteze asupra păcatelor pe care le făcea şi a început să se roage din ce în ce mai mult. Gigi Becali susţine că cel mai mult se ruga noapte şi obişnuia să cânte melodii bisericeşti.

Omul de afaceri spune că se ruga şi cânta cu atâta patimă, încât colegii de celulă au ajuns să se plângă de ţipete şi gălăgie:

”Când m-am dus în puşcărie am luat o icoană, am o icoană cu Hristos răstignit şi nu tot timpul mă uitam la ea. Mă uitam doar cu coada ochilor.

Când mă împărăşeam, veneam acasă, o luam, o pupam, vorbeam cu Hristos: ”acum sunt frate cu Tine, te iubesc”, vorbeam cu el.

E, icoana aia am luat-o în puşcărie şi am zis: ”Doamne, Iisuse Hristoase, îţi mulţumesc, m-ai băgat în puşcărie ca să mă mulţumeşti!” Deci eu n-am cârtit.

Într-o noapte cântam Prohodul Maicii Domnului dintr-o cărticică. Şi am zis: ”Doamne, bine că nu m-ai scos din puşcărie, că nu mai aveam eu bucuria să cânt eu în noaptea asta Prohodul Maicii Domnului!”

Că mă sculam noapte şi cântam, şi făceam rugăciunile noaptea, de erau ăia... se supărau ăia pe acolo că nu-i lăsam să doarmă. Că eu cântam, încontinuu cântam.

Ţipam tare, se auzea în toată puşcăria. Ziceau, ”domnule, nu mai putem să dormim”. Din toată inima mea ţipam. Erau nişte lucruri frumoase şi plângeam. Şi acolo (n.r. în puşcărie) am dobândit şi credinţa, şi lacrimile, şi suferinţa, şi tot”,
a povestiti Gigi Becali, într-un interviu pentru Trinitas TV.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare