Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Steaua a transferat un jucător de la UTA Arad, club pentru care a jucat 50 de meciuri: ”Abia aştept să joc pe noul stadion”

OFICIAL | Steaua a transferat un jucător de la UTA Arad, club pentru care a jucat 50 de meciuri: ”Abia aştept să joc pe noul stadion”galerie foto

Steaua

Comentarii

Steaua a transferat un jucător care doar ce s-a despărţit de UTA Arad, club la care a adunat 50 de apariţii.

Steaua încă nu şi-a asigurat legal dreptul de promovare, dar oficialii clubului şi antrenorii îşi doresc să intre în play-off. Motiv pentru care îşi întăresc lotul.

”Roş-albaştrii” au anunţat oficial că au transferat un jucător care în ultimele două sezoane şi jumătate a evoluat pentru UTA Arad.

Steaua a transferat un jucător de la UTA Arad

Steaua se află în prezent pe locul 6 în Liga 1, ultimul care asigură prezenţa în play-off şi este la 7 puncte distanţă de primul loc care asigură promovarea directă în Liga 1.

Însă echipa din Ghencea are emoţii pentru prezenţa în play-off. Steaua are doar două puncte avans faţă de Csikszereda - locul 7 şi 4 faţă de Unirea Slobozia - echipa de pe locul 8.

Chiar dacă oficial nu au drept de promovare, steliştii îşi doresc să joace în play-off-ul pentru locurile de Liga 1 şi obiectivul lor este să termine cât mai sus.

Drept urmare, Daniel Opriţa încearcă să întărească lotul în această pauză competiţională.

Steaua a anunţat oficial că l-a transferat pe Sorin Bustea, un fundaş lateral în vârstă de 27 de ani care în ultimele sezoane a jucat pentru UTA Arad.

”Sunt foarte fericit pentru alegerea pe care am făcut-o şi abia aştept să joc pe noul stadion. A contat foarte mult că am mai lucrat în trecut, cu ei, şi cunosc  foarte bine, atât sfaff-ul, cât şi grupul de aici, care m-a primit foarte bine.

Sper că mă voi adapta rapid şi vom realiza rezultate bune pentru a-i mulţumi pe suporterii noştri minunaţi, care sunt mereu alături de echipă şi o susţin necondiţionat”, a declarat Sorin Cristian Bustea pentru site-ul oficial al clubului.

În vârstă de 27 de ani, Sorin Bustea a început fotbalul profesionist la Daco-Getica şi a mai jucat pentru Sportul Snagov. În vara lui 2019 a semnat cu UTA Arad, unde a evoluat până în această iarnă.

Sorin Cristian Bustea a adunat 50 de prezenţe pentru UTA, timp în care a marcat 4 goluri şi a reuşit 3 assist-uri. În acest sezon, fundaşul lateral a adunat 6 apariţii, însă în Liga 1 a adunat doar 17 minute.

Cristian Bustea este un jucător polivalent şi poate evolua ca fundaş stânga, fundaş dreapta sau mijlocaş defensiv.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare