Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea, impresionat de un fotbalist al Universităţii Craiova: "Merită să fie titular la echipa naţională"

Andrei Cristea, impresionat de un fotbalist al Universităţii Craiova: "Merită să fie titular la echipa naţională"

FCSB

Comentarii

Atacantul Andrei Cristea l-a identificat pe vârful care ar putea fi titular la echipa naţională în mandatul lui Edward Iordănescu.

Andrei Cristea, impresionat de Andrei Ivan după FCSB - Universitatea Craiova 0-2

Oltenii şi-au încurcat rivalii pe Arena Naţională, duminică seara. Universitatea Craiova a învins cu 2-0, în play-off-ul Ligii 1, datorită golurilor marcate de Andrei Ivan şi Ovidiu Bic şi a blocat-o pe FCSB la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj. 

Andrei Cristea a fost prezent pe cel mai mare stadion al ţării şi a tras primele concluzii la plecare, după ce a văzut victoria jucătorilor antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf. 

Într-o perioadă în care naţionala suferă la nivelul atacanţilor centrali, Edi Iordănescu primeşte o soluţie din campionatul intern. Andrei Cristea consideră că Andrei Ivan este cel care poate ocupa postul din centrul atacantului tricolor. 

"Prima repriză a fost a FCSB-ului. Din păcate a luat gol pe final şi Craiova pentru repriza a doua merită felicitată. 

Ivan, un jucător fantastic. A avut sânge rece, a transformat acel penalty sub peluza stelistă. A demonstrat că este un jucător matur şi cred că merită să fie titular la echipa naţională", a declarat fostul atacant al FCSB, Andrei Cristea.  

Ivan are 13 prezenţe în naţionala României şi un singur gol marcat, iar jucătorul Universităţii Craiova a fost la primele două meciuri amicale din mandatul noului selecţioner.

România, în Liga Naţiunilor

România va întâlni Muntenegru în Grupa 3 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor, primul meci în deplasare, la 4 iunie 2022 (ora 21.45), şi returul pe teren propriu, în 14 iunie 2022 (tot ora 21.45).

Grupa României şi programul complet din Liga Naţiunilor:

  • 4 iunie 2022 – Finlanda – Bosnia şi Herţegovina (19:00), Muntenegru – ROMÂNIA (21:45)
  • 7 iunie 2022 – Bosnia şi Herţegovina – ROMÂNIA (21:45), Finlanda – Muntenegru (21:45)

Afla mai multe despre: andrei ivanandrei cristeafcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare