Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au fost publicate datele unui comandant rus vinovat de genocidul din Bucea. Fraţii Kliciko, îngroziţi după ce au vizitat oraşul: ”Durere şi iar durere”

Au fost publicate datele unui comandant rus vinovat de genocidul din Bucea. Fraţii Kliciko, îngroziţi după ce au vizitat oraşul: ”Durere şi iar durere”galerie foto

Special

Comentarii

Presa din Ucraina a publicat datele primului comandant care ar fi comis genocidul de la Bucea, care a şocat întreaga lume. Fraţii Vitali şi Vladimir Kliciko au vizitat localitatea şi s-au declarat revoltaţi de crimele comise de militarii ruşi.

Genocidul din localitatea Bucea, de lângă Kiev, a făcut înconjurul lumii. Soldaţii ruşi au ucis peste 400 de civili şi au încercat să înhumeze mai multe cadavre în gropi comune.

În perioada în care au ocupat localitatea, soldaţii ruşi au comis violuri şi atrocităţi greu de descris. Victime le-au fost inclusiv copiii.

În tot acest context, gruparea de hackeri Anonymus a publicat lista cu datele personale ale celor 120.000 de soldaţi ruşi care au făcut parte din trupele care au invadat Ucraina.

Voluntarii din InformNapalm au mers mai departe cu investigaţiile şi au făcut public primul nume de comandant rus dintre cei care sunt responsabili pentru masacrul din Bucha.

Numele primului comandant rus dintre cei responsabili pentru genocidul din Bucea

Imaginile din Bucea au cutremurat lumea. Sute de trupuri au fost descoperite de armata ucraineană în gropi comune, pe străzi, în beciuri şi în fântâni.

Genocidul din Bucea a fost condamnat de comunitatea internaţională şi există propuneri de înăsprire a sancţiunilor aplicate Rusiei.

În acelaşi timp, se fac demersuri pentru identificarea celor care sunt responsabili pentru acest masacru. Un prim pas a fost făcut de cei din asociaţia InformNapalm.

Aceştia au publicat datele comandantului unităţii militare 51460, brigata a 64-a, despre care există informaţii că ar fi fost implicat în crimele de război din Bucea.

Potrivit celor de la InformNapalm şi de la Anonymus, locotent colonelul Omurbekov Azatbek Asanbekovic a fost cel care a comandat brigada a 64-a şi este unul dintre cei care se fac vinovaţi pentru genocid.

Acesta locuieşte în districtul Khabarovsk, în estul Rusiei, aproape de graniţa cu China şi presa din Ucraina i-a publicat inclusiv adresa de acasă, emailul şi numărul de telefon.

Fraţii Kliciko, după ce au vizitat Bucea: ”Acesta este genocid”

În ultimele două zile, fraţii Vladimir şi Vitali Kliciko (primarul Kievului) au vizitat zonele eliberate din jurul Kievului şi peisajul i-a îngrozit.

Duminică, Vladimir Kliciko, fost campion mondial la box - categoria grea - a vizita Bucea însoţit de un jurnalist german: ”Acesta este genocid” - a spus tulburat fostul mare pugilist ucrainean. Luni, fraţii Kliciko şi-au reluat vizitele în zonele ocupate.

”Suburbiile Kievului, eliberate de orci, arată groaznic... Sunt pe jumătate ruinate, jefuite, pline de moare, durere şi iar durere.

Ieri am fost în Bucea, astăzi în Gostomel. Oraşele de lângă Kiev, care au fost lovit de inamicul ce se îndrepta spre capitală, vor trebui reconstruite aproape în totalitate. Mai întâi trebuie să curăţăm casele şi străzile, să îngropăm civilii ucişi şi fiarele ruseşti.

Dar orcii nu ne vor zdrobi! Vom rezista şi vom reface tot ceea ce am construit şi am creeat în atât de mult timp”, a spus Kliciko prin intermediul contului său de Instagram.

Afla mai multe despre: ucraina 

viewscnt
Articole similare