Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, confuz după primul gol înscris în opt luni. A fost întrebat când a marcat ultima oară, dar nu şi-a adus aminte

Andrei Ivan, confuz după primul gol înscris în opt luni. A fost întrebat când a marcat ultima oară, dar nu şi-a adus aminte
Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 3-1, pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci al etapei a 5-a din play-off-ul Superligii României.

Andrei Ivan a marcat primul său gol după opt luni, în poarta celor de la Sepsi, în partida dintre formaţia covăsneană şi Universitatea Craiova. Fostul atacant al celor de la Krasnodar a înscris primul său gol în play-off, şi primul său gol din 2024.

Ultimul gol înscris de internaţionalul român l-a înscris în poarta Politehnicii Iaşi, într-o partidă disputată în luna august a anului 2023, acum opt luni de zile! 4-1 a fost scorul partidei câştigate de Universitatea Craiova, în deplasarea din Moldova.

Ivan a avut parte de apariţii sporadice, în perioada în care echipa a fost antrenată de bulgarul Ivaylo Petev, care a optat să-l utilizeze drept o rezervă de impact. Ivan a contribuit ultima oară decisiv la marcarea unui gol la partida de pe teren propriu, în faţa celor de la UTA Arad, la mijlocul lunii august a anului trecut. A pasat decisiv la golul lui Screciu, înscris în ultimele minute ale partidei care s-a încheiat cu scorul de 3-0, pentru gazde.

Andrei Ivan nu şi-a adus aminte când a marcat ultimul gol, înainte de reuşita cu Sepsi

"Mai ţii minte când ai dat gol ultima dată?", a fost prima întrebare primită de Ivan, la flash-interviu. Ivan nu a stat pe gânduri şi a răspuns imediat, însă, răspunsul atacantului Craiovei a fost unul incorect.

"Da, cu Hermannstadt, din penalty! A, cu Iaşi! Sunt bucuros pentru victorie, pentru cele trei puncte şi pentru că am marcat. Ofensiv şi defensiv am arătat bine. Ne-am creat multe ocazii, puteam înscrie mai mult, dar ne mulţumim cu atât.

Cu Mister am mai lucrat şi la echipa naţională U17, îl ştiu. Avem nevoie de puncte şi trebuie să ne batem la podium. Sper să marchez la fiecare meci de acum încolo şi să-mi ajut echipa să ia cele trei puncte", a declarat Andrei Ivan, la flash-interviul de la capătul meciului.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaandrei ivansepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare