Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vlad, aproape de finalul drumului la FCSB! Planurile conducerii pentru înlocuirea sa | EXCLUSIV

Andrei Vlad, aproape de finalul drumului la FCSB! Planurile conducerii pentru înlocuirea sa | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad este aproape de finalul drumului la FCSB, gafa din meciul cu Argeş fiind picătura care a umplut paharul.

În urmă cu patru ani şi jumătate, când a făcut pasul de la Universitatea Craiova la FCSB, Andrei Vlad era considerat unul dintre cei mai promiţători portari români.

Deşi nu jucase prea mult în Bănie, Gigi Becali fusese impresionat de calităţile sale şi de jocul său de picior, crucial pentru un potar în fotbalul modern.

Tânărul goalkeeper avea să aibă nevoie de o perioadă mai lungă de adaptare la FCSB, gafând rapid după venirea la Bucureşti.

Andrei Vlad devenea titularul indisputabil dintre buturile roş-albaştrilor de abia la începutul sezonului trecut, când se afla deja de trei ani la club, însă erorile nu aveau să dispară din jocul său.

Din când în când, fotbalistul cu o apariţie pentru echipa naţională o comitea, de cele mai multe ori din pricina unei lipse de concentrare sau încredere.

După ce a fost titular şi a impresionat la Campionatul European U21 din 2021, părea că Vlad se află pe drumul cel bun, însă erorile au continuat să apară în jocul său.

Andrei Vlad, aproape de finalul drumului la FCSB

Gafa din meciul cu FC Argeş a fost picătura care a umplut paharul pentru Gigi Becali, care a ordonat ca Vlad să fie înlocuit de Târnovanu definitiv în poartă.

Actualul internaţional român de tineret impresionase într-un duel cu Sepsi la finalul lui 2021 şi s-a remarcat şi în meciul cu Voluntari, primul în care l-a înlocuit pe Vlad după gafa cu Argeş.

Graţie prestaţiilor sale, cei de la FCSB nici nu plănuiesc să achizţioneze un înlocuitor pentru Andrei Vlad, ci o să îi ofere şansa lui Târnovanu să se impună la echipă, fiind acum considerat ”numărul unu” al roş-albaştrilor.

Târnovanu e portarul numărul unu, e clar, indiscutabil. Târnovanu a venit la noi şi cu un alt fizic, era mai pufos. Meritul e al antrenorului de portar, Marius Popa, în primul rând.

Nu putea face un plonjon când a venit, nu mi-a venit să cred. E adevărat că a muncit mult, a crescut până a ajuns să prindă poarta.

Nu trebuie s-o comită, asta e clar, că poate nu mai are ocazia să salveze echipa ca acum.

În vestiar, când am intrat, Octavian Popescu şi Târnovanu, le-am zis că aceste trei puncte pe care le-am luat să le împartă, să le facă unul jumătate cu unul jumătate, că sunt punctele lor”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ştefan târnovanu 

viewscnt
Articole similare