Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conte, declaraţie senzaţională înaintea duelului cu Burnley: ”Poţi greşi în privinţa soţiei, dar nu şi în privinţa asta”

Antonio Conte, declaraţie senzaţională înaintea duelului cu Burnley: ”Poţi greşi în privinţa soţiei, dar nu şi în privinţa asta”

Premier League

Comentarii

Antonio Conte a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, înaintea duelului cu Burnley

După ce a început sezonul cu Nuno Espirito Santos pe bancă, Tottenham a trecut printr-o serie de rezultate dezastruoasă, care a lăsat-o în jurul mijlocului clasamentului.

Portughezul a fost demis rapid, iar în locul său a fost adus antrenorul pe care Tottenham îl dorea încă din vară, dar nu reuşise să îl aducă, Antonio Conte.

Deja campion în Anglia, în urma mandatului de două sezoane de la Chelsea, în care a câştigat şi FA Cup, Conte a revenit la Londra cu mari aşteptări pe umerii săi.

Mauricio Pochettino o transformase pe Spurs într-una dintre cele mai periculoase formaţii din Premier League, însă niciunul dintre succesorii săi nu a putut revigora echipa după plecarea sa.

După un început promiţător al carierei sale pe Tottenham Hotspur Stadium, formaţia lui Conte a început să ”tremure”.

Antrenorul italian a pierdut de trei ori împotriva fostei echipe în spaţiul a câteva săptămâni, o dată în campionat şi de două ori în cupă, şi au urmat şi înfrângeri împotriva lui Southampton sau Wolves.

Totuşi, mergând pe Etihad pentru a înfrunta campioana en-tire şi favorita la titlu, Tottenham a plecat de la Manchester cu toate punctele, reuşind dubla împotriva formaţiei lui Guardiola.

Antonio Conte, declaraţie senzaţională înaintea duelului cu United

Cu noi speranţe că pot prinde locurile de Champions League, elevii lui Conte se pregătesc pentru duelul cu una dintre cele mai incomode echipe din Prem, Burnley.

În conferinţa de presă de dinainte, antrenorul italian a oferit o declaraţie senzaţională.

Conte a dezvăluit vorba directorului sportiv italian Corvino, care susţine că poţi greşi în privinţa soţiei, dar nu şi a atacantului sau portarului.

Există un director sportiv în Italia, Corvino. El spune că poţi greşi în privinţa soţiei tale, dar nu şi în privinţa atacantului sau a portarului.

Acesta este cel mai bun citat pentru a înţelege fotbalul, pentru a construi o echipă. Vorbim despre doi jucători importanţi cu mare experienţă”, a spus Antonio Conte, citat de eurosport.ro.

Afla mai multe despre: antonio conte 

viewscnt
Articole similare