Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Petrescu şi elevii săi? Varga, furios după victoria cu Rapid, îi bagă în şedinţă: ”Nu vreau să mai trăiesc în aşa stres”

Probleme pentru Petrescu şi elevii săi? Varga, furios după victoria cu Rapid, îi bagă în şedinţă: ”Nu vreau să mai trăiesc în aşa stres”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat la limită duelul cu Rapid, lucru care l-a enervat teribil pe patronul Nelu Varga.

Duminică seara, CFR Cluj a primit vizita Rapidului, formaţie care a bătut-o surprinzător de uşor în meciul tur.

Campioana României a reuşit în final să se impună, dar a avut nevoie de un gol salvator în ultimele minute ale partidei pentru a obţine toate punctele.

În final, victioria este tot ce contează, dar Nelu Varga a fost foarte nemulţumit de felul în care s-a prezentat echipa sa.

Patronul de la CFR a afirmat că, având în vedere cât investeşte la echipă, se aşteaptă la mult mai mult de la antrenorul şi jucătorii săi.

Furios după victoria cu Rapid, Varga a afirmat că îi va băga în şedinţă pe cei de la CFR, pentru că nu mai doreşte să trăiască meciurile cu un asemenea stres.

Probleme pentru Petrescu şi elevii săi?

Am trăit foarte greu meciul, cu stomacul în gât. Nu mi-a plăcut nici mie ce am văzut în repriza a doua. Ceva se întâmplă.

Cred că este vorba de un blocaj, au căzut psihic, nu-mi dau seama care este problema. Bine că au câştigat totuşi meciul.

Sper ca această victorie să ne facă să ne revenim. O să am şi eu o şedinţă cu jucătorii şi cu staff-ul tehnic, să vedem care sunt problemele.

Dau atâţia bani la echipă, am încercat să o fac puternică, asigur cele mai bune condiţii, dar nu vreau să mai trăiesc meciurile în asemenea stres.

Nu am vrut să reacţionez la cald, cum făceam înainte, de aceea am lăsat să treacă o zi. Eu am încredere în Dan Petrescu, în jucători, dar trebuie să deblocăm situaţia.

Nu-mi fac griji de titlu, dar nici nu vreau să riscăm. Pentru că avem planuri mari pentru viitor”, a declarat Nelu Varga, pentru gsp.ro.

Cu trei meciuri rămase din sezonul regular al Ligii 1, CFR Cluj mai are de disputat partide împotriva celor de la Sepsi, Voluntari şi Dinamo, având un avans de opt puncte deja faţă de FCSB, care va fi însă înjumătăţit în play-off.

Afla mai multe despre: nelu varga 

viewscnt
Articole similare