Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din acte al lui FC Volunari face o promisiune după eşecul categoric cu U Craiova 1948. ”Nu vom mai arăta aşa”

Antrenorul din acte al lui FC Volunari face o promisiune după eşecul categoric cu U Craiova 1948. ”Nu vom mai arăta aşa”

Superliga

Comentarii

Echipa FCU Craiova a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia FC Voluntari, în meciul de debut al etapei a cincea din Superligă.

 

Echipa lui Nicolae Dică a avut un start lansat. Aurelian Chiţu a deschis scorul în minutul 4, cu un şut din marginea careului, la o pasă venită de la Sidibe. În minutul 14 rolurile s-au schimbat şi Sidibe a înscris din pasa lui Chiţu. Scorul reprizei a fost stabilit de Van Durmen, din pasa lui Bauza, în minutul 21. Oltenii au mai avut două ocazii importante de gol,  prin Sidibe şi Bauza, dar la pauză s-a intrat cu 3-0 pentru gazde.

Partea secundă a debutat cu ocazia din minutul 51 a Craiovei, când şutul deviat al debutantului Lacroix a căzut pe bara transversală, iar oaspeţii au replicat prin lovitura de cap trimisă pe lângă poartă de Nemec, în minutul 72. FC Voluntari a redus din diferenţă, Sigurjonsson marcând cu capul din centrarea lui Ricardinho, în minutul 79. William Baeten, jucătorul gazdelor, a fost schimbat în minutul 81, după ce a suferit o comoţie. Baeten a rămas câteva minute pe marginea terenului, asistat de personalul medical, apoi a fost dus la ambulanţă după ce, în prealabil, i s-a pus un guler cervical. FCU Craiova s-a impus cu 3-1 şi a reuşit a doua victorie stagională.

Antrenorul din acte al lui FC Volunari face o promisiune după eşecul categoric cu U Craiova 1948. ”Nu vom mai arăta aşa”

Deşi Ilie Poenaru este de fapt ”antrenorul real” al lui FC Voluntari, fostul tehnician al Academicii Clinceni nu poate să dea indicaţii pe parcursul jocurilor, sau să ia parte la flash-interviurile de după încheierea lor, din cauza faptului că nu este posesor de licenţă PRO. Astfel, oficialii ilfovenilor au ”driblat” acest impediment şi l-au trecut pe Dună drept antrenor principal, cu toate că este destul de clar că omul care are de spus ultimul cuvânt este Poenaru.

”Au fost două reprize total diferite. În prima am făcut multe greşeli. Ne aşteaptă un joc foarte greu cu Dinamo şi trebuie să eliminăm aceste greşeli. Nu vrem să le mai repetăm. Baieţii au forţat, au avut atitudine, nu putem acuza lucrul acesta. Craiova este o echipă bună. Au revenit în două meciuri anterioare, dar nu se putea repeta la infinit. În a doua repriză am încercat, am avut posesie, ocazii de gol, golul...Cu siguranţă nu vom mai arăta aşa de la meciul următor.

Tot aceşi băieţi au câştigat şi meciul cu Rapid. Noi avem încredere în toţi jucătorii. (n.r. Cum vă explicaţi că aveţi cea mai slabă defensivă?) Sunt paradoxurile fotbalului. Nu ne-am mai creat la fel de multe ocazii ca în meciurile trecute, dar sperăm să o facem de la meciul următor”, a spus Marin Dună, la finalul meciului cu U Craiova 1948.

 

Afla mai multe despre: fc voluntari 

viewscnt
Articole similare