Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul pe care l-au dorit fotbaliştii FCSB-ului la echipă după plecarea lui Edi Iordănescu: ”Toţi au zis să vină el” | EXCLUSIV

Antrenorul pe care l-au dorit fotbaliştii FCSB-ului la echipă după plecarea lui Edi Iordănescu: ”Toţi au zis să vină el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că, după plecarea lui Edi Iordănescu, jucătorii FCSB-ului şi-au dorit ca Toni Petrea să revină la echipă.

Degringolada de la FCSB s-a mai liniştit în ultimele zile, deşi încă este posibil ca Becali să renunţe la echipă, să ”îşi ia jucăriile” şi să plece la alt club din Liga 1.

Însă, deocamdată, latifundiarul şi fotbaliştii săi încă sunt la FCSB şi se pregătesc pentru duelul cu Universitatea Craiova, meci în care Toni Petrea îşi va întâlni fostul colaborator.

Actualul antrenor al FCSB-ului a fost secundul lui Laurenţiu Reghecampf din 2011 până în 2020. Petrea a fost alături de antrenorul Craiovei de la începutul drumului său în antrenorat şi a încheiat colaborarea cu acesta doar când i s-a oferit să fie principal la FCSB.

În 2020, Petrea a avut primul mandat pe banca echipei, dar a plecat după ratarea campionatului. Acum, după plecarea lui Iordănescu jr., fostul secund al lui Reghecampf s-a întors şi îşi va înfrunta fostul coleg în doar al doilea meci după revenire.

Antrenorul pe care l-au dorit fotbaliştii FCSB-ului la echipă după plecarea lui Edi Iordănescu

MM Stoica a vorbit despre dinamica meciului şi a dezvăluit că fotbaliştii FCSB-ului au fost foarte mulţumiţi de întoarcerea lui Petrea, întrucât acesta ar fi fost tehnicianul dorit de jucători.

E o încărcătură în plus pentru el, dar şi un alt punct de atracţie al acestui meci (n.r. că Petrea era secundul lui Reghecampf).

După ce a plecat Edi au fost nişte discuţii în vestiar, eu nu eram în vestiar. Oricum, pe mine nu mă întrebau cine o să vină.

L-au întrebat pe Mihai Pintilii şi Pintilii a spus ce ştia de la mine, numele care se vehiculează. Şi toţi au zis Toni, Toni, să vină Toni.

Toni e un tip foarte sobru care nu trebuie să le spună jucătorilor să nu audă chicoteli la antrenamente, pentru că îl respectă jucătorii.

Au fost şi antrenori care nu erau respectaţi de jucători, pe care jucătoii îi imitau”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare