Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a remarcat Gabi Torje în remiza cu FC U Craiova: ”E primul meci în care facem asta, arată determinare, atitudine”

Ce a remarcat Gabi Torje în remiza cu FC U Craiova: ”E primul meci în care facem asta, arată determinare, atitudine”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a remizat cu FC U Craiova în a 17-a etapă a Ligii 1, sco 0-0.

Deşi a scos doar un punct din meciul cu FC U Craiova, Dinamo a reuşit unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon împotriva oltenilor.

A fost prima etapă în care ”câinii” nu au luat gol, la a 17-a încercare. Mai mult, cu puţină şansă, elevii lui Mircea Rednic s-ar fi putut impune.

Ambele echipe au avut ocazii, însă, în final, niciun jucător nu a fost dedtul de inspirat la finalizare, iar echipele au fost nevoite să se mulţumească cu o remiză albă.

Mircea Rednic a rămas fără victorie pe banca echipei din Ştefan cel Mare după revenire, în timp ce Trică va mai avea şi el de aşteptat până să obţină primul succes din al patrulea mandat la FC U.

Ce a remarcat Gabi Torje în remiza cu FC U Craiova

În urma fluierului final, Gabi Torje a vorbit despre prestaţia echipei sale. Căpitanul ”câinilor” a remarcat faptul că a fost primul meci al lui Dinamo în Liga 1 fără gol primit în acest sezon, însă altceva l-a impresionat mai mult pe atacant.

Dinamo a încasat patru galbene cu FC U, cele mai multe din acest sezon pentru ”câini”, iar Torje este de părere că asta arată o schimbare în mentalitatea dinamoviştilor,

Suntem puţin dezamăgiţi că nu am reuşit să luăm trei puncte, pentru că a fost un meci pe care l-am domiant. Per total meritam să câştigăm, însă este un punct care ne dă încredere.

Punct cu punct strâns acolo în clasament ne va face să avem un final de campionat şi un play-out liniştit în ceea ce priveşte retrogradarea.

Rezultatul de astăzi este un punct de plecare pentru noi, este prima etapă în acest sezon în care nu am primit gol. Este primul meci în care luăm mai mult de două, trei cartonaşe galbene.

Asta înseamnă determinare, atitudine şi doar cu sacrificiu se poate face performanţă, doar cu sacrificiu se poate scoate echipa din momentul acesta greu”, a declarat Gabi Torje.

Afla mai multe despre: dinamo fc u craiova 

viewscnt
Articole similare