You are here:

Anunţ în direct. Transfer la Rapid. Lennon: ”E foarte bun. Va veni zilele următoare”

Anunţ în direct. Transfer la Rapid. Lennon: ”E foarte bun. Va veni zilele următoare”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Neil Lennon (53 de ani), a tras concluziile după remiza echipei sale contra lui CFR Cluj.

Rapid şi CFR Cluj au încheiat la egalitate sâmbătă seara, în Giuleşti, scor 2-2, într-un meci din etapa a doua a Superligii. Atacantul rapidist Albion Rrahmani a ieşit de pe teren, în lacrimi, accidentat.

Cum arată discursul antrenorului care merge din egal în egal

La finalul meciului, antrenorul Neil Lennon a avut un gest controversat la adresa galeriei giuleştene. De asemenea, tehnicianul nord-irlandez a reacţionat cu privire la jocul Rapidului în duelul cu CFR Cluj.

Acesta a precizat că mai vrea transferuri în Giuleşti. Unul dintre principalele posturi care vor primi beneficia de întăriri va fi cel de portar.

”Am avut 4-5 ocazii, a fost dezamăgitor că am primit al doilea gol. Reacţia din repriza a doua a fost bună, echipa a avut ocazii. Nu cred că am fost norocoşi. Sunt dezamăgit că am făcut doar egal. Am arătat un spirit senzaţional. Trebuia să obţinem toate cele trei puncte.

Trebuie să blocăm centrările mai bine. Este ceva ce trebuie să îmbunătăţim. Mulţi dintre jucători s-au ridicat la un nivel foarte bun. Am creat ocazii mari. Sunt încântat de evoluţie, dar dezamăgit de rezultat.

Cred că e o creştere faţă de sezonul trecut. A fost un meci foarte interesant de văzut. Au o echipă mult mai experimentată şi cu un antrenor experimentat (n.r. CFR Cluj).

(n.r. despre Rrahmani) Cred că e ok. O să vedem în câteva zile ce are. A fost uimitoare atmosfera pe stadion. A fost 0-1, 1-2 şi suporterii ne-au încurajat. Mă gândesc la următorul joc şi la prima victorie. Sper ca săptămâna viitoare să mai vină jucători. 

Portarul de la Celtic e un portar foarte bun, să sperăm că va veni zilele următoare. Aioani e foarte bun, dar are nevoie de concurenţă. E foarte devreme în sezon, dar credem că putem face o echipă bună. Avem nevoie de întăriri.

Ignat a fost senzaţional. Este un lucru foarte bun pentru club că are un jucător tânăr de o asemenea calitate”, a declarat Lennon, după meci, conform Prima Sport.

Afla mai multe despre: rapidsuperliganeil lennon 

viewscnt
Articole similare