Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apariţia lui Alex Ioniţă la interviu i-a intrigat! "În vestiar e exact cum îl vedeţi aici / Nu înţeleg de ce" | VIDEO

Apariţia lui Alex Ioniţă la interviu i-a intrigat! "În vestiar e exact cum îl vedeţi aici / Nu înţeleg de ce" | VIDEO

Rapid

Comentarii

Alex Ioniţă (28 de ani) este pe val cu Cristiano Bergodi antrenor la Rapid. "Bulgarul" a reuşit dubla cu Poli Iaşi, dar felul în care s-a prezentat la interviul de după victorie i-a intrigat pe rapidiştii Constantin Zotta şi Ovidiu Herea.

Felul în care Alex Ioniţă s-a prezentat la interviu le-a atras atenţia: "Noi îl ştim de mic. Aşa a fost tot timpul"

Rapid Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Poli Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Superligă.

Alex Ioniţă a fost omul meciului. Activ pe durata partidei, mijlocaşul ofensiv a reuşit dubla prin două goluri frumoase, iar în acest sezon a ajuns la 10 meciuri, patru reuşite şi o pasă decisivă. 

După cele 90 de minute din Giuleşti, Alex Ioniţă a oferit prima reacţie şi a spus că munceşte pentru a reveni la echipa naţională. 

Prezenţi în platou, experţilor Orange Sport, Constantin Zotta şi Ovidiu Herea, le-a atras atenţia felul în care s-a prezentat Alex Ioniţă în timpul interviului. Deloc îndrăzneţ, chiar abătut, mijlocaşul a primit un sfat care l-ar putea ajuta pe teren, chiar din partea rapidiştilor. 

Dialogul despre Alex Ioniţă, la Sport Report, pe Orange Sport

Zotta: E stilul lui.

Herea: Îi lipseşte nervul ăla la interviu. Ar trebui să fii mai înţepat.

Zotta: Dacă era, avea mult mai multe realizări. 

Herea: Da, nu ştiu de ce... A făcut un meci foarte bun. Parcă după meciul ăsta, când ai făcut un meci buni, tot trist eşti. Nu înţeleg de ce. Ar fi trebuit să fie...

Zotta: Noi îl ştim de mic. Aşa a fost tot timpul. 

Herea: Chiar am discutat cu el, când m-am întâlnit o dată şi i-am zis. Aş vrea să-l văd la interviuri cu nervul ăla. În vestiar e la fel, e exact cum îl vedeţi la televizor. Îi lipseşte un pic de răutate, că fotbal ştie, e un fotbalist bun, doar că-i lipseşte răutatea asta şi în viaţa de zi cu zi, şi în teren. Cred că e singurul lucru care-i lipseşte în momentul de faţă. 

Zotta: El a avut un joc bun, o prestaţie bună. Când intra în posesia mingii, deja era pericol pentru adversar. E unul dintre meciurile lui foarte bune la Rapid

Afla mai multe despre: alex ionitaalex ionita rapidovidiu hereaconstantin zottarapid poli iasi 

viewscnt
Articole similare