Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ar fi un lucru extraordinar să avem susţinerea financiară a domnului Ţiriac". Afaceristul, aşteptat cu braţele deschise la un club din România

"Ar fi un lucru extraordinar să avem susţinerea financiară a domnului Ţiriac". Afaceristul, aşteptat cu braţele deschise la un club din România

Dinamo București

Comentarii

Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo Bucureşti, a vorbit despre posibilii investitori ai clubului din "Ştefan cel Mare".

Vlad Iacob, întrebat despre o posibilă implicare a lui Ion Ţiriac la Dinamo Bucureşti

Vlad Iacob a fost prezentat, joi, în funcţia de administrator special al lui Dinamo şi a abordat un subiect delicat. Alb-roşii aşteaptă un investitor înaintea noului sezon, iar noul conducător a fost întrebat dacă afaceristul Ion Ţiriac ar fi o variantă. 

"Nu îmi doresc să vorbesc despre posibilii investitori. Sunt discuţii cu câţiva oameni şi entităţi care şi-au arătat  interesul, însă nu există ceva concret acum 

Ar fi un lucru extraordinar să avem susţinerea financiară a domnului Ţiriac, însă bineînţeles experienţa în plan de management sportiv este binevenită şi oricând îi voi asculta sfaturile cu mare atenţie. 

Da, au fost discuţii cu diverşi oameni care fie nu aveau interes în zona fotbalului... Însă discuţii există în continuare, sunt convins că sunt mulţi oameni care îşi doreasc să investească în fotbal. Cred însă că foarte multă lume este retincentă în a investi în fotval şi pot să înţeleg de ce", a declarat Vlad Iacob. 

De asemenea, Vlad Iacob a primit asigurări din partea lui Dorin Şerdean, acţionar majoritar la Dinamo prin firma Lotus, că echipa va fi susţinută cu un buget potrivit promovării. 

"Nu se va suci domnul Şerdean, îşi doreşte că acest club să continue şi să ajungă la nivelul la care a fost. Asta mi-a trasmis la discuţiile pe care le-am avut cu dumnealui. 

Ne bazăm pe un buget care să fie, care să ne asigure şanse se a lupta la promovare. 

În momentul de faţă ne bazăm pe partenerii comerciali, pe sponsorii care au fost apropae de club în ultimii ani şi, bineînţeles, pe fani şi programul DDB", a mai spus noul conducător al lui Dinamo Bucureşti. 

Afla mai multe despre: ion tiriacion tiriac dinamo 

viewscnt
Articole similare