Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arădenii s-au întrecut în ratări în remiza cu Mioveni, spre dezamăgirea lui Laszlo Balint: ”E păcat de efortul nostru, de sudoarea pe care o lăsăm pe teren”

Arădenii s-au întrecut în ratări în remiza cu Mioveni, spre dezamăgirea lui Laszlo Balint: ”E păcat de efortul nostru, de sudoarea pe care o lăsăm pe teren”

UTA

Comentarii

Mioveni şi UTA au remizat în a 15-a etapă a Ligii 1, scor 0-0.

UTA a făcut vizita la Mioveni pentru a disputa partida din a 15-a etapă a Ligii 1. Arădenii plecau din postura de favoriţi în duelul de sâmbătă, dar nu s-au putut impune.

0-0 s-a încheiat partida, după ce ambele echipe s-au întrecut în ratări. Jucătorii lui Laszlo Balint au dominat mai tot jocul, însă gazdele ar fi putut înhăţa victoria pe final de meci.

În urma flueirului final, Laszlo Balint a vorbit dezamăgit despre rezultatul obţinut. Deşi a fost destul de mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, tehnicianul UTA-ei nu şi-a putut ascunde nemulţumirea faţă de scorul final.

Arădenii s-au întrecut în ratări în remiza cu Mioveni, spre dezamăgirea lui Laszlo Balint

Trebuie să luăm părţile pozitive din acest meci, chiar dacă frustrarea rămâne. Din nou am avut ocazii foarte clare, din nou am avut momente în care am controlat jocul, chiar dacă am întâlnit o echipă extrem de arţăgoasă şi foarte bine organizată.

Am suferit acolo la finalizare, dar aşa se întâmplă în fotbal. Până la urmă e un punct pe care-l adăugăm la zestrea noastră din clasament. Şi în multe momente de joc am arătat că putem spera la mai mult în acest sezon.

E păcat de efortul nostru, e păcat de sudoarea pe care o lăsam acolo, pe teren, pentru că astăzi am fi putut obţine ceva mai mult”, a declarat Laszlo Balint.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare