Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are tot ce-i trebuie să ajungă la o echipă mare”. FCSB, un nou fotbalist propus spre fotbalul din Vest, după Coman şi Olaru

”Are tot ce-i trebuie să ajungă la o echipă mare”. FCSB, un nou fotbalist propus spre fotbalul din Vest, după Coman şi Olaru

FCSB

Comentarii

FCSB are un lot extrem de puternic şi competitiv, aşa că nu este de mirare faptul că este lider detaşat în Superligă. Iar după ce s-a speculat că Florinel Coman şi Darius Olaru ar fi doriţi în vestul Europei, încă un jucător a fost propus pentru un transfer în străinătate.

Ştefan Târnovanu trece printr-o perioadă excelentă atât din punct de vedere sportiv, cât şi pe plan personal.

Este lider detaşat în Superliga României cu FCSB, iar pentru a-şi petrece vacanţa de sfârşit de an a ales o destinaţie exotică: Zanzibar, un arhipelag splendid din Tanzania, de lângă coasta de est africană. 

Acolo, într-un tărâm de poveste, i-a pregătit o mare surpriză iubitei sale, Loredana Ţurcanu, originară, la fel ca el, din Iaşi. A cerut-o de soţie. Răspunsul acesteia a fost, fireşte, afirmativ.

Iar după ce va reveni în România, Târnovanu îşi va lua postul de titular în poarta celor de la FCSB şi speră să devină şi campion în Superligă la finalul sezonului.

Târnovanu, lăudat de un alt portar din Supeligă: ”Greşeşte foarte puţin şi are şi agilitate”

În vârstă de 23 de ani, Ştefan Târnovanu a fost elogiat un alt portar din campionatul României, Silviu Lung Jr., în prezent legitimat la Poli Iaşi.

Veteranul din poarta moldovenilor consideră că portarul FCSB-ului are tot ce-i trebuie pentru a face pasul la o echipă de top din vestul Europei.

”Târnovanu sincer, am mai spus, mi se pare că la vârsta lui şi la înălţimea lui are o constanţă foarte bună în joc, greşeşte foarte puţin şi are şi agilitate. 

Are cam tot ce-i trebuie, calităţile necesare, ca pe viitor să ajungă la o echipă mare din Vest”, a declarat Lung Jr., pentru Orange Sport.

De asemenea, Silviu Lung Jr. a dezvăluit care este portarul său preferat din acest moment este Emiliano Martinez, campionul mondial cu Argentina.

”Emi Martinez, portarul, îmi place foarte mult de el, a avut o creştere extraordinară în ultimii 2-3 ani şi îmi place foarte mult”, a adăugat Lung Jr.

De-a lungul carierei, Silviu Lung Jr. a trecut pe la FCU Craiova 1948, Astra Giurgiu, Kayserispor, Al-Raed şi, din vară, la Poli Iaşi. Are şi trei prezenţe în tricoul echipei naţionale a României.

Afla mai multe despre: fcsbstefan tarnovanusilviu lung jrsuperliga 

viewscnt
Articole similare