Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac dur după victoria ”câinilor” la Botoşani: ”Brigăzi de arbitraj cu dedicaţie! Nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1. Toţi vor să-i rupă capul”

Atac dur după victoria ”câinilor” la Botoşani: ”Brigăzi de arbitraj cu dedicaţie! Nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1. Toţi vor să-i rupă capul”

Fotbal intern

Comentarii

Florin Prunea a avut un discurs acid cu privire la brigada condusă de Alexandru Moroiţă la meciul FC Botoşani - Dinamo, scor 2-3.

Atac dur după victoria ”câinilor” la Botoşani: ”Brigăzi de arbitraj cu dedicaţie! Nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1. Toţi vor să-i rupă capul”

Dinamo a obţinut a treia victorie consecutivă în play-out, iar speranţele fanilor şi oamenilor din cadrul clubului cu privire la tranşarea barajului de menţinere în Liga 1 au crescut.

Florin Prunea a atacat în termeni duri arbitrajul centralului Alexandru Moroiţă şi a asistenţilor săi şi consideră că oamenii din fotbalul românesc dorec răul clubului din Ştefan cel Mare.

Formaţia lui Dusan Uhrin a avut doi jucători eliminaţi, pe Balthazar Pierret şi Răzvan Grădinaru, iar ”câinii” au reclamat şi mai multe lovituri de la 11 metri nedate.

”Era clar că va veni momentul în care Dinamo va începe să joace, pentru că s-au plătit greşelile din trecut ale lui Rednic şi Stoican. Acum, Uhrin trebuie să repare şi văd că, din punct vedere al atitudinii şi fizic, sunt mult mai bine.

De asta spun că jocul este primul care dă speranţe, rezultatul nu contează pentru Dinamo. Dar jocul este unul care dă speranţe mari pentru baraj. Botoşani, în afară de două şuturi pe spaţiul porţii, nu a avut nimic, nici în superioritate numerică.

Victoria a fost neaşteptată pentru foarte multă lume înaintea jocului. Dar, după jocul şi atitudinea lui Dinamo, a fost o victorie meritată nu numai împotriva Botoşaniului, ci şi a unei brigăzi de arbitri cum rar mi-a fost dat să văd.

Astea se cheamă brigăzi de arbitraj cu dedicaţie! Astea nu sunt întâmplătoare. Este inadmisibil să ai henţ pe 16 metri, ofsaid de trei metri şi să nu ridici fanionul! A fost împingere grosolană în faţa asistentului şi nu s-a dat nimic. Asta se cheamă, cum spun fotbaliştii: «Japcă pe faţă».

Dacă mai arbitrază băiatul ăsta în Liga 1, părerea mea e că sunt alte interese. Ce s-a întâmplat la meciul de aseară este inimaginabil. I-am zis şi lui Dusan să nu se mai lase adormiţi de astea că toată lumea vrea Dinamo în Liga 1. Nu, nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1!

Anul acesta au fost excutaţi la multe meciuri. În momentul în care şacalii simt miros de sânge, ăluia mai slab îi dau în cap toţi. Domne, ce a fost aseară, a fost de noaptea minţii. Când trimiţi pe unii să execute, se întâmplă ce s-a întâmplat aseară. Să ai o brigadă de maniera asta este inacceptabil. Nu se poate. Faze prea evidente!

Îi văd pe toţi cu vrăjeala asta: «Domne, vrem Dinamo în Liga 1». Astea sunt filme pentru copii mici. De asta, să nu se lase adormiţi de bazaconiile astea. Nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1. Toţi vor să-i rupă capul, dacă pot”, a declarat Prunea, pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: dinamoprunea 

viewscnt
Articole similare