You are here:

Atac subtil al lui Hagi către FCSB: "Când vin la mine joacă fotbal bine, când pleacă de la mine nu mai depinde de mine!"

Atac subtil al lui Hagi către FCSB: "Când vin la mine joacă fotbal bine, când pleacă de la mine nu mai depinde de mine!"

UEFA Europa League

Comentarii

Gică Hagi a spus că în formaţia sa au fost pe teren în meciul cu Vitesse trei jucători născuţi în 1999 şi unul în 1998

“Luaţi media de vârstă să vedeţi cu cine am jucat şi vedeţi ce a realizat această echipă şi cu ce echipă a jucat. Am avut trei jucători de ‘99 în teren şi unul de ’98. Dacă vi se pare puţin sau normal, atunci să facă şi ceilalţi la fel şi atunci România o să fie bine.

Ar fi cazul să mai daţi o vorbă bună şi pe la copiii ăştia care fac faţă la nivel european.  Când vin la mine joacă fotbal bine, când pleacă de la mine nu mai depinde de mine. Dar o echipă din România să joace cu o echipă din Olanda, să-şi permită să joace cu.... şi după aceea şi Ţîru ‘94 şi portarul ‘95 şi fundaşul lateral ’97. Şi mai sunt mulţi. Avem unul de ‘91 mai în vârstă care a jucat”,a afirmat Hagi, care a spus că se face multă muncă la Viitorul, dar că vede că sunt puţin apreciaţi. 

Avem şansa noastră şi mergem să o jucăm returul. Va fi un meci deschis şi acolo şi sper să fim şi mai bine pregătiţi până atunci şi să facem şi mai bine decât am făcut în seara asta, adică să câştigăm. Poate facem 3-3 cum am făcut la Craiova”, a spus Hagi zâmbind.

 
 

Afla mai multe despre: hagiviitoruleuropa league 

viewscnt
Articole similare