Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aţi mai văzut aşa ceva? Dramatism total în Arabia Saudită! Reghecampf şi Cordea au câştigat, deşi Al-Tai era condusă cu 1-3 în minutul 90 | VIDEO

Aţi mai văzut aşa ceva? Dramatism total în Arabia Saudită! Reghecampf şi Cordea au câştigat, deşi Al-Tai era condusă cu 1-3 în minutul 90 | VIDEO
Comentarii

Al Taee a câştigat dramaic meciul cu Al-Raed din etapa cu numărul 14 din campionatul Arabiei Saudite, la capătul unei partide cu răsturnări increidibile.

Al-Raed a început meciul ca din tun, iar echipa lui Reghecampf s-a văzut condusă cu 0-2 încă din minutul 27, după reuşitele semnate de Tavares şi Sunbul. Al-Tai a revenit în joc cu un minut înainte de pauză, prin golul ghanezului Mensah. AL-Raed a primit o lovitură grea în primul minut adiţional al primei reprize, după ce Al Beshe a văzut al doilea galben şi a plecat mai devreme la vestiare.

Reghecampf i-a introdus în partea secundă pe Dugandzic şi Cordea, însă tot oaspeţii au dat lovitura şi au majorat diferenţa la 3-1 prin golul lui Berkaoui din minutul 72. Minutele suplimentare au transformat nebunia în isterie. 

Al Taee a revenit în joc după autogolul lui Al Fahad, iar Mensah a restabilit egalitatea prin reuuşita lui Mensah din penalty. În al zecelea minut adiţional, Misidjan a declanşat fiesta pe Prince Abdul Aziz bin Masaad Stadium cu golul de 4-3 şi a adus cele trei puncte pentru trupa lui Reghecampf, Cordea şi Dugandzic.

În urma acestui rezultat, Al Taee a ieşit din zona roşie şi este pe locul 13, cu 14  puncte după 14 meciuri.

  • VIDEO cu reuşita care l-a făcut fericit pe Reghecampf

 

 

 

 

Afla mai multe despre: arabia saudităreghecampf 

viewscnt
Articole similare