Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta glorie a naţionalei are aşteptări mari de la doi dintre eroii care ne-au calificat la EURO. ”Pot prinde transferuri importante”

Fosta glorie a naţionalei are aşteptări mari de la doi dintre eroii care ne-au calificat la EURO. ”Pot prinde transferuri importante”

Echipa națională

Comentarii

România s-a calificat la EURO 2024 şi a pus capăt unei serii nefericite de opt ani, în care naţionala noastră nu a bifat niciun turneu final. După meciul cu Elveţia, câştigat de ”tricolori” cu 1-0, multe voci din fotbalul românesc au început să se gândească la transferurile pe care jucătorii noştri le pot prinde după turneul final din Germania.

Iosif Rotariu are aşteptări mari de la Raţiu şi Ianis Hagi!

Fostul atacant al ”Generaţiei de Aur” i-a lăudat pe cei doi ”tricolori” ce evoluează în La Liga, ba mai mult decât atât, Rotariu este de părere că ambii pot prinde transfeuri la echipe decât cele la care activează în momentul de faţă.

În opinia lui Rotariu, Ianis Hagi ar fi fost ”MVP-ul” lui Rangers, dacă nu ar fi suferit acea accidentare cumplită la genunchi, care l-a scos din circuit pentru un an. 

”Ianis Hagi are deja o carte de vizită. Dacă nu s-ar fi accidentat la Glasgow, cu siguranţă ar fi fost numărul 1 de departe la echipa naţională. Are foarte multă calitate şi ar fi plecat de la Rangers la altă echipă mult mai mare. El ar putea fi unul dintre jucători”, a spus Iosif Rotariu la emisiunea ”Tribuna Polisportivă”, citat de Sport.ro.

DIntre ”tricolori”, Raţiu este favoritul lui Rotariu

”Mie îmi place foarte mult fundaşul dreapta, Raţiu. Are viteză, forţă. Cu Real Madrid a făcut un joc excepţional. A fost cel mai bun jucător de pe teren. Raţiu are calităţi fizice foarte bune, am înţeles că junioratul l-a făcut afară. El e un jucător care poate prinde un contract la o echipă mult mai valoroasă decât unde e acum", a adăugat Iosif Rotariu.

Iosif Rotariu a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă în 25 de meciuri pentru România, între 1988 şi 1997.

Afla mai multe despre: româniaechipa naţionalăianis hagiraţiu 

viewscnt
Articole similare