Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Ţicu, titular în Petrolul - FC Botoşani după înjumătăţirea suspendării sale: "Cred că este o decizie corectă" | EXCLUSIV

Valentin Ţicu, titular în Petrolul - FC Botoşani după înjumătăţirea suspendării sale: "Cred că este o decizie corectă" | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Valentin Ţicu (23 de ani), jucătorul care a primit o suspendare de 16 etape după ce l-a accidentat grav pe jucătorul celor de la Hermannstadt, Dragoş Iancu, în partida din turul campionatului care s-a terminat cu scorul de 0-0.

Valentin Ţicu, titluar în Petrolul - FC Botoşani, după ce suspendarea acestuia a fost redusă la doar opt meciuri.

Valentin Ţicu, revenit după două luni de zile

Comisia de Recurs din cadrul FRF, întrunită joi, a decis ca jucătorul echipei Petrolul, Valentin Ţicu, care i-a provocat unui adversar o fractură deschisă la meciul cu Hermannstadt, să fie suspendat opt etape şi penalizat cu 10.000 de lei.  Iniţial, jucătorul a fost suspendat 16 etape.

“Ticu Constantin Valentin v. CDE a LPF - Sancţiune disciplinară. Cu majoritate: Admite recursul. Desfiinţează Hotărârea CDE nr 37/18.10.2023. În temeiul art. 63.1. b), raportat la art. 63.2. 4a teza a II a din RD se sancţionează jucătorul Ticu Constantin Valentin cu suspendare pentru 8 (opt) etape şi penalitate sportivă de 10.000 lei.

Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 23.11.2023, în şedinţă nepublică, la sediul LPF. Cu opinie separată. Respinge recursul ca nefondat”, este hotărârea Comisiei de Recurs.

În data de 18 octombrie, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a dictat o suspendare de 16 etape pentru Valentin Ţicu, jucătorul echipei Petrolul Ploieşti. În plus, el a primit o amendă de 10.000 de lei.

(n.r. întrebat dacă reducerea suspendării lui Ţicu este justă) "Da, pentru că nu a avut intenţie, a avut intensitate dar intenţie nu a avut, totusi este un jucător tânar de perspectivă, intenţie nu a fost în acel atac, cred că este o decizie corectă." a declarat Ovidiu Herea la emisiunea Sport Report.

”Atunci când i-au dat 16 meciuri, am zis că poate e cam mult. Dar acum, cu numai 8, mi se pare cam blândă suspendarea. În condiţiile în care pentru un scuipat, regulamentul spune că iei între 6 şi 12 etape.

Dar, până la urmă, pe mine nu mă încălzea cu nimic dacă îi dădeau nu ştiu câte meciuri de suspendare lui Ţicu. Mi-a mai dat aşa, din când în când, câte un mesaj, să mă întrebe cum sunt.

Pentru mine e un subiect încheiat. Nu-mi doresc decât să fiu bine şi să revin cât mai repede pe teren”, a declarat Dragoş Iancu, conform Gsp

Afla mai multe despre: petrolulbotosanivalentin ticudragos iancuovidiu herea 

viewscnt
Articole similare