Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Suspendarea lui Valentin Ţicu, redusă la jumătate de Comisia de Recurs! Când va reveni pe teren jucătorul Petrolului

OFICIAL | Suspendarea lui Valentin Ţicu, redusă la jumătate de Comisia de Recurs! Când va reveni pe teren jucătorul Petrolului

Petrolul

Comentarii

Valentin Ţicu (23 de ani) a făcut recurs la perioada de suspendare primită după ce l-a accidentat pe Dragoş Iancu, iar acum a venit verdictul.

OFICIAL | Suspendarea lui Valentin Ţicu, redusă la opt etape

Comisia de Recurs din cadrul FRF, întrunită joi, a decis ca jucătorul echipei Petrolul, Valentin Ţicu, care i-a provocat unui adversar o fractură deschisă la meciul cu Hermannstadt, să fie suspendat opt etape şi penalizat cu 10.000 de lei. Iniţial, jucătorul a fost suspendat 16 etape.

“Ticu Constantin Valentin v. CDE a LPF - Sancţiune disciplinară. Cu majoritate: Admite recursul. Desfiinţează Hotărârea CDE nr 37/18.10.2023. În temeiul art. 63.1. b), raportat la art. 63.2. 4a teza a II a din RD se sancţionează jucătorul Ticu Constantin Valentin cu suspendare pentru 8 (opt) etape şi penalitate sportivă de 10.000 lei. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 23.11.2023, în şedinţă nepublică, la sediul LPF. Cu opinie separată. Respinge recursul ca nefondat”, este hotărârea Comisiei de Recurs.

În data de 18 octombrie, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a dictat o suspendare de 16 etape pentru Valentin Ţicu, jucătorul echipei Petrolul Ploieşti. În plus, el a primit o amendă de 10.000 de lei.

Ţicu a fost eliminat în timpul meciului dintre Petrolul Ploieşti şi FC Hermannstadt, după faultul care i-a cauzat lui Dragoş Iancu (FC Hermannstadt) o fractură deschisă de peroneu.


Suspendarea lui Ţicu, redusă după recurs

Valentin Ţicu şi-a aflat noua perioadă de suspendare după ce l-a accidentat grav pe Dragoş Iancu, în partida Petrolul - Hermannstadt (0-0).

Căpitanul ploieştenilor primise iniţial 16 etape de suspendare, dar a făcut recurs şi pedeapsa i-a fost redusă la jumătate.

Astfel, Ţicu are de stat pe tuşă doar opt etape, care, surprinzător sau nu, au trecut deja, ceea ce înseamnă că fundaşul stânga petrolist poate juca deja în runda din acest weekend, conform Gsp.

Petrolul primeşte vizita ”lanternei” Botoşani vineri, 24 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 17-a din Superliga României, meci în care Ţicu poate reveni pe teren după isăpşirea suspendării.

Dragoş Iancu nu va mai juca în acest an

Dragoş Iancu s-a accidentat grav în meciul Petrolul - Hermannstadt, disputat pe 24 septembrie, în etapa a opta, fiind victima unei intrări horror a lui Valentin Ţicu

Jucătorul sibienilor a fost operat în septembrie pentru o fractură deschisă de peroneu şi va fi indisponibil în acest an.

Afla mai multe despre: petrolulvalentin ticudragos iancusuperliga 

viewscnt
Articole similare