Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A publicat mesajul "o zi neagră împotriva evreilor", iar acum se aşteaptă la ce e mai rău! Fotbalistul lui Nice va fi judecat pentru incitare la ură

A publicat mesajul "o zi neagră împotriva evreilor", iar acum se aşteaptă la ce e mai rău! Fotbalistul lui Nice va fi judecat pentru incitare la ură

Ligue 1

Comentarii

Fundaşul de la OCG Nice, Youcef Atal, a fost trimis vineri în judecată. Plasat sub supraveghere judiciară, Atal va trebui să apară în faţa unui judecător, la 18 decembrie.

Youcef Atal a fost plasat sub supraveghere judiciară şi va fi judecat la 18 decembrie pentru incitare la ură

După ce publicat pe reţelele de socializare un mesaj al unui predicator palestinian care cerea „o zi neagră împotriva evreilor”, Youcef Atal (27 de ani) a fost exclus din lotul profesionist al echipei de club. Internaţionalul algerian nu a mai disputat nici un meci pentru OGC Nice, de la începutul lunii octombrie, evoluând doar pentru naţionala Algeriei.

Atal a fost plasat joi în custodia poliţiei, fiind apoi trimis în judecată. El se va prezenta în faţa  Tribunalului Penal de la Nisa, unde va fi judecat pe 18 decembrie pentru provocare de ură pe motiv de religie. În aşteptarea judecăţii, el a fost plasat sub supraveghere judiciară.

La începutul lunii octombrie, după publicarea primului său mesaj, Atal a revenit publicând un al doilea mesaj: „Îmi dau seama că postarea mea a şocat mulţi oameni, ceea ce nu a fost în intenţia mea şi îmi cer scuze. Aş dori să-mi clarific punctul de vedere fără nicio ambiguitate: condamn ferm toate formele de violenţă, oriunde în lume şi susţin toate victimele. Nu voi susţine niciodată un mesaj de ură. Pacea este un ideal în care cred cu tărie”, a scris Atal în a doua sa postare.

Afla mai multe despre: youcef atalisraelnice 

viewscnt
Articole similare